Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Želiš pokrenuti vlastiti posao? Klikni i prijavi se na edukaciju

Osječki Centar za poduzetništvo provodi transnacionalni projekt Danube Chance 2.0 s ciljem pomoći sadašnjim i budućim poduzetnicima u poslovnim pothvatima.

Centar za poduzetništvo već dugi niz godina radi na razvoju poduzetništva i jačanju poduzetničke klime na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj, a sada i na međunarodnoj razini. Centar za poduzetništvo se također zalaže za razvoj mjera i potpora svim poduzetnicima te stoji na raspolaganju za sve upite i informacije kao poduzetnička potporna institucija. U sklopu projekta, Centar za poduzetništvo promiče važnost edukacija, oplemenjivanja znanja i razvoja vještina kako bi poduzetnici znali na koji način i kako opstati na tržištu, prilagoditi se promjenama i unaprijediti svoje poslovanje.

U sklopu edukacijskih aktivnosti u projektu DANUBE CHANCE 2.0, Centar za poduzetništvo je početkom ožujka održao edukativnu radionicu naziva MODUL 5 na kojoj je predstavljen Early Warning Mechanism kao jedan od alata koji je u procesu implementacije u Republici Hrvatskoj, a služi za preveniranje krize i pružanje pravovremene pomoći tvrtkama. Na radionicu su bili pozvani donositelji politika i financijske institucije kojima je predstavljen sustav, te koji su zajedno s članovima projektnog tima Centra za poduzetništvo raspravljali o mogućim konkretnim mjerama i potporama za poduzetnike iz druge prilike, s naglaskom na prevenciju.

Kao dio konkretnih mjera, Centar za poduzetništvo je formirao i počeo razvijati četiri interaktivna edukacijska modula koji su u potpunosti besplatni sve poduzetnike i one koji to žele postati. Edukacijski moduli će obuhvaćati:

  • Izvore i načine financiranja (pokretanja) poslovanja
  • Planiranje poslovanja i izrada poslovnog modela
  • Financije i financijska izvješća
  • Upravljanje resursima za uspješnost poslovanja

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane poduzetnike i sve one koji žele unaprijediti svoja znanja da se unaprijed prijave i iskažu interes za sudjelovanjem s obzirom na veliku zainteresiranost kako bi se osigurala kvalitetna provedba interaktivnih edukacijskih modula.

Prijava za sudjelovanje je obvezna putem OBRASCA ZA PRIJAVU

Za sva pitanja i upite u svezi prijave i održavanja modula možete se obratiti Centru putem e-pošte: ivan.papic@czposijek.hr

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice