Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

SEMINAR: Žene u poduzetništvu

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županija organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom:

  • Žene u poduzetništvu

Ne tako davne 2003. godine autorica Helen Ahl u svom je radu objavila nekoliko usporednih tablica kojima opisuje razlike između poduzetništva i ne poduzetništva, te povlačeći određenu usporedbu i razlike između ženstvenosti i muževnosti. Gotovo sve navedene osobine poduzetničkog ponašanja poistovjetila je s opisom muževnosti, dok je ženu poduzetnika opisala karakteristikama koje obično ne asociraju na poduzetničko ponašanje, nego prije na osobu koja će nekoga suosjećajno poticati da postane poduzetnik. Je li to baš tako, do koje mjere žene trebaju postati „muževne“ da bi ostvarile uspješne poduzetničke karijere, postoje li određene zapreke i ukoliko da, kako ih premostiti teme su zajedničkog promišljanja predstojeće radionice koja je namijenjena kako ženama, tako i muškarcima.

Seminar će se održati 3. veljače 2023. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati. Predavačica je mr. sc. Natalija Pekić, dugogodišnja poduzetnica, vlasnica tvrtke Studio Karizma d.o.o.

Za sudjelovanja na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave (koji možete preuzeti ispod članka) najkasnije do 01. veljače ove godine. Popunjen obrazac prijave dostavlja se na adresu e-pošte: gospodarstvo@obz.hr

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice