SEMINAR: X, Y, Z i Alfa generacije – gdje se skrivaju na internetu i kako ih pronaći! 

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županija organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom:

  • X, Y, Z i Alfa generacije – gdje se skrivaju na internetu i kako ih pronaći! 

Uzimajući u obzir aktualne trendove, X, Y i Z generacije predstavljaju najpotentniji dio tržišta zbog svoje snage koje imaju u obliku ekonomskog i tehnološkog znanja. Budući da su promatrane generacije tehnološki naprednije u odnosu na ostale generacije, marketinške poruke zahtijevaju učinkovitost, samorealizaciju i inovativnost u oglašavanju.  

Namjera radionice jest razumjeti i utvrditi ponašanje navedenih generacija u kupovnom procesu, odnosno kako apsorbiraju informacije u online okruženju koristeći društvene mreže, aplikacije te različite tehnike i alate internetskog marketinga općenito. Kroz radionicu, cilj je upoznati sudionike kako odrediti strukturu svojih potrošača i njihove navike temeljem određenih varijabli i digitalnih otisaka koje ostavljaju u online okruženju. 

Seminar će se održati 28. listopada 2022. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati. Predavač je prof. dr. sc. Ivan Kelić s Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Za sudjelovanja na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave (koji možete preuzeti ispod članka) najkasnije do 26. listopada ove godine. Popunjen obrazac prijave dostavlja se na adresu e-pošte: gospodarstvo@obz.hr

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice