Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

SEMINAR: Upravljanje vremenom i stresom

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županije organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom:

  • Upravljanje vremenom i stresom

Upravljanje poduzećem usmjereno je na radne zadatke koji osim ljudi kao najvažnijeg resursa svake organizacije uključuju i druge resurse kao što su vrijeme, novac, infrastrukturu i opremu te sve ostalo neophodno kako bi se riješili tekući izazovi u poslovanju. Tijekom edukacije sudionici će usvojiti alate koji omogućavaju postavljanje ciljeva, utvrđivanje prioriteta i bolje planiranje svakodnevnih obaveza, osvijestiti će značaj I utjecaj stresnih situacija u kojima se svakodnevno nalaze te će usvojiti nekoliko tehnika koje mogu utjecati na bolje savladavanje navedenih situacija.  Upravljanje vremenom i stresom su vještine koje se uče, a važne su za postizanje bolje kvalitete života.

Seminar će se održati 9. prosinca 2022. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 9 sati, a predviđeno trajanje je do 12 sati. Predavačica je Darija Krstić, voditelj ureda za EU fondove, stručne i razvojne projekte s gospodarstvom Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku.

Za sudjelovanja na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave (koji možete preuzeti ispod članka) najkasnije do 07. prosinca ove godine. Popunjen obrazac prijave dostavlja se na adresu e-pošte: gospodarstvo@obz.hr

PREUZMI OBRAZAC

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice