Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

SEMINAR: Računovođa – partner dobrog poslovanja

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županija organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom:

  • Računovođa – partner dobrog poslovanja

Računovodstvo je disciplina koja se bavi knjiženjem i prikazivanjem poslovnih događaja i transakcija te tumačenjem rezultata poslovanja koji proizlaze iz njih. U vremenu dinamičnog i izazovnog okruženja, značaj računovodstvene profesije postaje sve veći, a njezina uloga u ostvarivanju ciljeva poduzeća postaje sve važnija. Svrha ove radionice je upoznati poduzetnike s ulogom, važnosti i koristima dobrog računovodstva u poslovanju, ukazati na najčešće greške u računovodstvu te predstaviti sve usluge koje poduzetnici mogu dobiti u računovodstvenom servisu, a koje im mogu pomoći u planiranju poslovanja, donošenju poslovnih odluka i smanjenju rizika.

Seminar će se održati 17. veljače 2023. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati. Predavačica je Ivanka Mršo, vlasnica knjigovodstvenog servisa M3 M.A.J. d.o.o. iz Osijeka.

Za sudjelovanja na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave (koji možete preuzeti ispod članka) najkasnije do 16. veljače ove godine. Popunjen obrazac prijave dostavlja se na adresu e-pošte: gospodarstvo@obz.hr

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice