SEMINAR: Miris kao marketinški alat

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županija organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom:

  • Miris kao marketinški alat

Marketing mirisa praksa je korištenja ugodne arome za poboljšanje ugleda tvrtke, poboljšanje korisničkog iskustva i povećanje prodaje. Smirujući miris unutar poslovnog sastanka može ljude održati mirnijima. Miris koji potrošaču izaziva sretno sjećanje može učiniti sretnije iskustvo kupnje. Marketing mirisom može povećati promet i utjecati na to koliko vremena kupci provode u trgovini. Svrha radionice je upoznati polaznike s utjecajem prirodnih mirisa u svrhu poboljšanja poslovne komunikacije, prodaje, atmosfere i radne učinkovitosti na poslu, predstaviti primjere kreiranja mirisnih logotipa te dati savjete za poboljšanje fokusa i amortizacije stresa na radnom mjestu – aromaterapija za zaposlene.

Seminar će se održati 20. siječnja 2023. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati. Predavačica je Anamarija Pažin Morović, mag oec, aromaterapeut i wellness manager.

Za sudjelovanja na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave (koji možete preuzeti ispod članka) najkasnije do 18. siječnja ove godine. Popunjen obrazac prijave dostavlja se na adresu e-pošte: gospodarstvo@obz.hr

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice