Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

RURALNNI AKCELERATOR – Prijave u tijeku!

POZIV STUDENTIMA ZAVRŠNIH GODINASTUDIJA I OSOBAMA STARIJIM OD 20 GODINA S PREBIVALIŠTEM U RURALNIM PODRUČJIMA REPUBLIKE HRVATSKE

Ekonomski fakultet u Osijeku, kao partner u projektu ARDENT (Advancing Rural Development Through Entrepreneurship Education for Adults), organizira edukaciju za odrasle osobe (starije od 20 godina) pod nazivom Ruralni akcelerator.

Edukacija u trajanju 40 sati fokusirana je na osnaživanje osoba iz ruralnih područja za pokretanje vlastitih poslovnih pothvata ili projektnih ideja kojima bi se jačale poduzetničke osobine stanovnika ruralnih područja. Edukacija obuhvaća teme timskog rada, analiziranja najvećih izazova života i djelovanja u ruralnim područjima, razvoj poslovnih i projektnih ideja vezanih uz ruralni razvoj, kreiranje poslovnih modela, design thinkinga i prezentiranja generiranih ideja i njihovih rješenja. Edukacija će se održavati u prostorima Ekonomskog fakulteta u Osijeku, u četiri termina (jedanput tjedno), počevši od 14. travnja 2021. godine, u terminu od 9:00 do 15:00. Osvježenje i ručak za polaznike bit će osigurani.

Tri najbolje ideje bit će novčano nagrađene. Najbolji tim imat će priliku za prezentaciju svoje ideje zajedno sa ostalim pobjedničkim timovima projektnih partnera (University of Applied Sciences Munster, Njemačka; The University Industry Innovation Network, Nizozemska; Cracow University of Economics, Poljska; Polytechnic Institute of Viana do Castelo, Portugal).

Prijave za edukacije se primaju do 3. travnja 2021. na adresu voditeljice projekta: anamarija.delic@efos.hr Prijava treba sadržavati životopis studenta, te kratko motivacijsko pismo za sudjelovanjem u edukaciji.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail adresi voditeljice projekta

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice