Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Radionica o natječajima za poduzetnike iz Europskog fonda za regionalni razvoj 9. i 10. lipnja 2015. godine

Cilj natječaja je razvoj malog i srednjeg poduzetništva te razvoj novih kompetencija i stvaranje novih, odnosno očuvanje postojećih radnih mjesta. Prijave na oba natječaja otvorene su od 11. svibnja 2015. godine sve do iskorištenja sredstava.

Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju možete pronaći na:

Cilj radionice je pomoći poduzetnicima u prijavi projekata na način da se predstavi natječajna dokumentacija, objasni logika projekta financiranih od strane EU i pomogne u razradi projektnih ideja samih polaznika.

Poduzetnici će dobiti informacije o tome što je to projekt iz perspektive EU, što se može financirati, kako ispravno popuniti projektnu prijavu, kako provoditi projekt EU te koje su najčešće greške prijavitelja i kako ih izbjeći.

Vrijeme i mjesto

Radionica će se održati 9. i 10. lipnja 2015. U vremenu od 12:00 do 16:00 sati u Centru za poduzetništvo, J. J. Strossmayera 341 Osijek (siva zgrada poduzetničkog inkubatora BIOS).

Cijena i prijava

Cijena sudjelovanja na dvodnevnoj radionici iznosi 500,00 kuna + PDV po tvrtki,maksimalno 2 osobe po tvrtki.

Potrebno je poslati e-mail na kseni.rudan@czposijek.hr sa osobnim podatcima (ime i prezime, kontakt, tvrtka) ili ispuniti online prijavu preko google obrasca na: http://goo.gl/forms/tq77RXBBDD do 8.06.2015. godine.

Uplate izvršiti najkasnije do 08.06.2015. na IBAN: HR9124840081100714941 kod Raiffeisenbank Austria d.d.

Predavači

Darija Krstić – Darija Krstić je voditeljica Centra za poduzetništvo Osijek, magistrirala je na Poslijediplomskom studiju „Poduzetništvo“ i posjeduje 18 godina radnog iskustva. Trenutno je student doktorskog studija „Poduzetništvo i inovativnost“.

Aktivno je radila na prijavi i provedbi EU projekata PHARE 2005, PHARE 2006, Interreg, IPA prekogranična suradnja Hrvatska-Mađarska, IPA prekogranična suradnja Hrvatska – Srbija, IPA Lokalna partnerstva za zapošljavanje, transnacionalna suradnja MED i transnacionalna suradnja SEE te na ostalim programima i projektima EU (ESF i dr.).

Osim rada na prijavi i provedbi više od 50 projekata, sudjelovala je u izradi Marketing standarda Osječko-baranjske županije, Strategije ljudskih potencijala Osječko-baranjske županije te je hrvatski ekspert za poduzetničko učenje i poduzetničke vještine u MSP na prijedlog Ministarstva poduzetništva i obrta za SBA – Small Business Act.

Tomislav Barbarić – voditelj je Projektnog odjela u Centru za poduzetništvo. Uža specijalnost mu je provedba projekata s naglaskom na EU projekte i postupke ugovaranja. Provodio je više od 10 projekata EU, a sudjelovao je u njih više od 30.

Završio je marketing menadžment na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a posljednjih 6 godina radi na poslovima prijave i provede EU projekata. Trener je na edukacijama vezanim uz prijavu upravljanje EU projektima, a na istu temu predavao je i na različitim konferencijama.

Osim na EU projektima, radi na edukacijama iz područja poduzetništva i samozapošljavanja te komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Također, certificirani je stručnjak za provedbu postupaka javne nabave.

Centar za poduzetništvo Osijek organizira radionicu za poduzetnike koji razmišljaju o prijavi na natječaje Europskog fonda za regionalni razvoj. aglasak će biti na natječajima: Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu te Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP, u okviru kojih će malim i srednjim poduzetnicima biti dodijeljeno ukupno 1,13 milijardi kuna bespovratnih sredstava.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice