Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Projekt MI-MODE: Digitalna transformacija i prilagodba poslovanja

U sklopu projekta „MI-MODE: Mitigacijski model u kriznim situacijama kao odgovor na potrebe lokalne zajednice“ UP.04.2.1.11.0062 organizirana je dvodnevna edukacija za nositelja projekta Centar za poduzetništvo te projektne partnere Udrugu mladih „Mali most“ i Centar za mlade Dalj na temu „Digitalna transformacija i prilagodba poslovanja“. Digitalna transformacija i prilagodba poslovanja podrazumijeva promjene i preobrazbe tradicionalnog sustava funkcioniranja organizacije uvođenjem i primjenom novih digitalnih rješenja u svrhu poboljšanja uspješnosti organizacije i bržoj prilagodbi iste u različitim uvjetima u njenom okruženju.


Edukacija „Digitalna transformacija i prilagodba poslovanja“ održala se u periodu 14.12.2022. – 15.12.2022. godine. Sudionici su imali priliku usvojiti i unaprijediti vlastita znanja o tome što je digitalizacija, koji su sve oblici digitalizacije i provedbe mapiranja postojećih procesa te uvođenja novih digitalnih rješenja. Nadalje, upoznali su se sa metodološkim pristupom digitalizacije, rezultatima iste te načinima financiranja organizacija za provedbu takvih aktivnosti.


Provedbom aktivnosti navedene edukacije direktno se pridonijelo jačanju kapaciteta te osnaživanju znanja i vještina OCD-a, u ovom slučaju nositelja projekta i projektnih partnera u svrhu pružanja učinkovitog odgovora na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama.


*Stajališta izražena u ovom članku isključiva su odgovornost Centra za poduzetništvo i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.


**Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Centra za poduzetništvo.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice