Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Projekt MI-MODE: Održana edukacija Strateško planiranje i organizacija poslovanja

U sklopu projekta „MI-MODE: Mitigacijski model u kriznim situacijama kao odgovor na potrebe lokalne zajednice“ UP.04.2.1.11.0062 organizirana je dvodnevna edukacija za nositelja projekta Centar za poduzetništvo te projektne partnere Udrugu mladih „Mali most“  i Centar za mlade Dalj na temu „Strateško planiranje i organizacija poslovanja“.

Edukacija „Strateško planiranje i organizacija poslovanja“ održala se u periodu 12.10.2022. – 13.10.2022. godine u prostorima Centra za poduzetništvo. Sudionici su imali priliku usvojiti i unaprijediti vlastita znanja o tome što je strateško planiranje, koji su ciljevi i faze te koja je razlika između strateškog i operativnog planiranja. Nadalje, kroz praktične vježbe predstavili su se i različiti načini procjene okruženja, definiranja misije, vizije i prioriteta samog planiranja te mjerenja učinkovitosti i implementacije korektivnih mjera istog.

Provedbom aktivnosti navedene edukacije direktno se pridonijelo jačanju kapaciteta te osnaživanju znanja i vještina OCD-a, u ovom slučaju nositelja projekta i projektnih partnera u svrhu pružanja učinkovitog odgovora na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama.


*Stajališta izražena u ovom članku isključiva su odgovornost Centra za poduzetništvo i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

**Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Centra za poduzetništvo.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice