Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Projekt „Informiranjem i osnaživanjem do aktivnih građana“

Centar za poduzetništvo u partnerstvu s Europskim domom Vukovar i Centrom za lokalne inicijative i poduzetništvo Našice (CLIP), započeo je s provedbom projekta Informiranjem i osnaživanjem do aktivnih građana, financiranim od strane Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Projekt je osmišljen s ciljem povećanja informiranosti javnosti o EU, osnaživanja mladih i njihovih kompetencija o mogućnostima koje pruža EU.

Mlade u ovom projektu želimo informirati, motivirati i educirati kako bi postali aktivni građani te povećali mogućnost rješavanja jednog od najvećih problema mladih – nezaposlenosti.

U okviru projekta planira se organizacija tri javne tribine pod nazivom Buđenje mladih u Osijeku, Našicama i Vukovaru, čiji je cilj potaknuti mlade na iznošenje mišljenja, stavova, na identifikaciju problema s kojima se susreću i iznošenje prijedloga na koji način ih riješiti.

Za mlade će biti organizirana i informativna radionica Mogućnosti za mlade u EU te edukacija o tome kako razraditi ideju i napisati projektnu prijavu za natječaj iz EU fondova.

Ukupna vrijednost projekta je 51.367,80 kn, a trajanje projekta je od lipnja do prosinca 2018. godine.

Pozivamo sve zainteresirane mlade osobe za sudjelovanje u projektu, da nam se jave na info@czposijek.hr ili na 0800 345 345.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice