Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Program mentoriranja za poduzetnike

PROGRAM MENTORIRANJA ZA PODUZETNIKE

TRENING ZA UNAPRJEĐENJE TE PROŠIRENJE POSLOVANJA

TRENING ZA UNAPRJEĐENJE TE PROŠIRENJE POSLOVANJA

 

1. SVRHA MENTORIRANJA

Centar za poduzetništvo koristi svoje bogato iskustvo u radu s poduzetnicima, stručna i suvremena znanja i specifične poslovne vještine kako bi svim poduzetnicima pomogli u realizaciji njihovih planova i postizanju svih zadanih ciljeva.

Osnovno načelo programa mentoriranja i podrške je visoka kvaliteta stručnosti, visoka profesionalna etika i dosljedno poštivanje povjerljivosti svih podataka.

Centar za poduzetništvo pružit će usluge mentoriranja (trening i podršku) u razdoblju od 12.07.2021. do 27.08.2021. godine a za poduzetnike je u potpunosti BESPLATAN.

2. CILJNA SKUPINA PODUZETNIKA

Program mentoriranja je usmjeren na mikro i male poduzetnike koji:

 • žele unaprijediti i/ili proširiti svoje poslovanje
 • su se našli u poteškoćama
 • su osjetili negativne posljedice pandemije COVID-19
 • žele ponovno pokrenuti poslovanje
 • žele pokrenuti novo poslovanje

3. PROGRAM MENTORIRANJA

Program mentoriranja sačinjava trening i podrška poduzetnicima koji je u potpunosti individualiziran i prilagođen specifičnim potrebama svakog poduzetnika tj. poduzeća ponaosob. To znači da će se u prvim koracima nakon odabira poduzetnika proći kroz proces evaluacije i utvrđivanja izazova, problema i želja poduzetnika (tvrtke) na čijem ostvarenju će se raditi za vrijeme trajanja programa.

Program mentoriranja obuhvaća sve segmente poslovanja, bez obzira radi li se o proizvodnoj ili uslužnoj djelatnosti. Drugim riječima, možete se prijaviti bez obzira na vašu djelatnost i problem s kojim se vi i vaše poduzeće susreće.

U suradnji sa stručnjacima i mentorima Centra za poduzetništvo, poduzetnici (tvrtke) će sastaviti individualni plan i program sukladno njihovim specifičnim potrebama i izazovima te će uz konstantno mentorstvo raditi na unaprjeđenju poslovanja i razvoju potencijala.

4. KRITERIJ ZA ODABIR

U program mentoriranja će biti uključeno 10 poduzetnika (tvrtki) poštujući sljedeće kriterije za odabir:

 • Status i okolnosti tvrtke
 • Dostupnost informacija i povjerenje
 • Inovativnost
 • Potencijal
 • Motiviranost i suglasnost
 • Razina potrebne podrške

PRIJAVA

Za uključivanje u program mentoriranja prijava je obvezna.

Prijaviti se možete putem OBRASCA ZA PRIJAVU

Rok za prijavu je 30. lipnja 2021. godine do 12:00 sati.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nam se obratiti putem e-pošte na ivan.papic@czposijek.hr i na broj telefona 031 / 283 970

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice