Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Program investicijske spremnosti za startupove, projektne timove (studente) i poduzetnike početnike – PRIJAVE U TIJEKU!

Poštovani poduzetnici (početnici), studenit i start-up-i

još je malo vremena ostalo do zatvaranja prijava za Program investicijske spremnosti za startupove, projektne timove (studente) i poduzetnike početnike. Stoga, požurite se!

Ukoliko razvijate ideju koja će stvoriti pozitivnu promjenu u društvu, želite unaprijediti poduzetnička znanja i vještine, umrežiti se s poduzetnicima iz regije te pripremiti projekt za investiciju; onda je BAIF pravo mjesto za vas! U privitku se nalazi brošura o projektu i programu.

Program počinje 03. svibnja, dok su bootcampovi planirani u periodu 19. – 21. svibnja 2021. godine.

Prijave se zaprimaju putem Startup Includer Platforme do 29. travnja 2021. putem linka: baif.hr/prijavise

Više informacija o programu možete pročitati niže u pozivu i na stranicama Hrvatske udruge poslodavaca: PROGRAM IZGRADNJE KAPACITETA I INVESTICIJSKE SPREMNOSTI

Hrvatska udruga poslodavaca, kao dio projektnog tima Projekta BAIF – Business Angels Impact Fund, kojim se uspostavlja novi financijski instrument za ulaganja s društvenim utjecajem, upućuje JAVNI POZIV startup-ovima, projektnim timovima i poduzetnicima početnicima s područja svih pet slavonskih županija za uključivanje u edukativni program Projekta – Radionice za izgradnju kapaciteta i investicijske spremnosti.

Program radionica zadovoljit će i najspecifičnije potrebe poduzetnika inovatora, a temelji se na online platformi za savladavanje poduzetničkih sadržaja, individualnom pristupu i savjetovanju, vrhunskim mentorima, praktičnom radu te razmjeni iskustava i znanja. Na kraju svakog programa tvrtke će dobiti priliku prezentirati svoj projekt/ideju investitorima iz WBAF mreže te potencijalno dobiti vlastitog “anđela”.

Program je namijenjen startupovima, projektnim (studentskim) timovima i poduzetnicima početnicima, a jedini uvjet je da razvijate ideju/proizvod/uslugu, koja ima potencijal učiniti svijet ljepšim mjestom! Nije nam bitno u kojoj ste fazi razvoja, jeste li negdje na početku balade ili se već spremate izaći na tržište, bitno nam je samo da vašom idejom/proizvodom/uslugaom krenete razvijati kriterije pozitivnog društvenog utjecaja!

Program počinje 03. svibnja, dok su bootcampovi planirani u periodu 19. – 21. svibnja 2021. godine.

SADRŽAJ PROGRAMA

Ø Online platforma za savladavanje poduzetničkih vještina,

Ø Automatizirano praćenje napretka,

Ø 3 sata individualnih konzultacija odabranih mentora,

Ø Intenzivan trodnevni kamp za razvoj poslovne ideje prema odabranoj lokaciji, uz dodatna savjetovanja mentora i zanimljiva predavanja,

Ø Umrežavanje s mentorima, stručnjacima, predstavnicima relevatnih institucija,

Ø Finale programa: Demo dan pred investitorima poslovnog kluba WBAF Hrvatska,

Ø Po završetku programa ocjena prihvatljivosti za BAIF financijski instrument

Prijave su otvorene do 29. travnja 2021. godine, a prijaviti se možete putem Startup Includer platforme. PRIJAVITE SE!!

PRIDRUŽITE NAM SE U PROMICANJU INVESTICIJSKOG EKOSUSTAVA ZA ULAGANJA S DRUŠTVENIM UTJECAJEM U REPUBLICI HRVATSKOJ TE SE KROZ STRUČNO VODSTVO I SAVJETOVANJE PRIPREMITE VAŠ DRUŠTVENO KORISTAN PROJEKT ZA INVESTICIJU!

Veselimo se vašim prijavama i stvaranju pozitivne promjene u svijetu!

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice