Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Program cjeloživotnog učenja: Voditelj EU projekata

Oblikovanje projektne ideje, priprema projekta, kao i upravljanje samim projektom danas predstavljaju znanja potrebna svakoj instituciji, svakoj organizaciji i svakom poslovnom subjektu. Pristupanjem zajednici EU28 Republici Hrvatskoj su se otvorile brojne mogućnosti korištenja sredstava iz različitih fondova, kojima Europska unija želi promicati suradnju među državama članicama u različitim područjima. Samo u razdoblju od 2014.-2020. godine, Republici Hrvatskoj je na raspolaganju bilo 10,6 milijardi EUR. U novom razdoblju, koje će započeti s 2021. godinom na raspolaganju će nam biti još više sredstava, no samo ukoliko svoje projektne prijedloge pripremimo i kvalitetno oblikujemo na vrijeme.

Poticanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća, ulaganja u poljoprivredu i ruralni razvoj, ali i istraživačke aktivnosti visokoškolskih institucija prioriteti su Republike Hrvatske, a ponajprije njena istočnog dijela.

Vođeni činjenicom kako je Ekonomski fakultet u Osijeku od svojih početaka imao iznimnu dobru suradnju s gospodarskim subjektima u okruženju, želja nam je i nadalje raditi na programima i aktivnostima kojima bismo gospodarske aktivnosti u ovom dijelu Republike Hrvatske intenzivirali i učinili konkurentnijima. Stoga smo, u suradnji sa stručnjacima iz organizacija civilnog društva, poduzetničkih potpornih institucija, javnih ustanova i jedinica lokalne uprave, pripremili program cjeloživotnog učenja Voditelj EU projekata. Program, u trajanju od 110 sati, ima za cilj osnažiti kapacitete polaznika za samostalnu pripremu i provedbu projekata iz sredstava Europske unije, ali i drugih izvora (donatora). Prednost ovog programa je što polaznike vodi kroz cijeli proces pripreme i upravljanja projektom – od osmišljavanja koncepta i strategije projekta, izrade studije izvodljivosti, do metodologije učinkovitog upravljanja odobrenim projektnim prijedlogom.

Svi polaznici, koji uspješno završe program, stječu i 10 ECTS bodova, te dobivaju certifikat o pohađanju programa Voditelj EU projekata u okviru cjeloživotnog učenja.

Više informacija o samom programu, načinu provođenja, temama i predavačima može se pronaći na stranicama Ekonomskog fakulteta u Osijeku: http://www.efos.unios.hr/nastava/programi-strucnog-osposobljavanja/voditelj-eu-projekata/ ili kod gđe Katice Križanović, stručne suradnice za programe cjeloživotnog obrazovanja, programe i projekte EU na broj telefona (031) 22 44 75 ili na e-mail: katica.krizanovic@efos.hr

Redovna cijena programa je 7.000 HRK + PDV. Za više od 2 polaznika iz iste organizacije / poslovnog subjekta odobravamo popust od 10 % na ukupnu cijenu programa.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice