Produžen rok za prijave za projekt OSA

Obavještavamo Vas kako smo produljili rok za prijave za sudjelovanje u projektu „OSA- Obrazovanjem do Samoinicijative“ do 05.10.2018.

Ako ste mlada ste visokoobrazovana nezaposlena osoba ili dugotrajno nezaposlena osoba s područja Osječko-baranjske županije, iskoristite ovu sjajnu priliku za stjecanje traženih znanja upravljanja projektima jer vam je ovim projektom osigurana besplatna certificirana edukacija za voditelja EU projekata – kroz 110 sati interaktivne nastave programa osposobljavanja, koja nosi i 10 ECTS bodova.

Zatim slijedi praktično treniranje stečenih znanja kroz rad na konkretnim projektnim zadacima u timovima pod vodstvom mentora.

Tu su i druge zanimljive radionice i događanja. Neke od njih su: Mala škola životnih vještinaProaktivan pristup tržištu radaCjeloživotno obrazovanje i Inovativno poduzetništvo – set radionica za osnaživanje i motivaciju; PODUZETNIČKI KAMP i Konferencija “Poduzetništvo + Inovativnost = Konkurentnost“.

Više o projektu i kako se prijaviti pročitajte ovdje (https://www.czposijek.hr/eu-projekti/projekti-OSA/postanite-sudionik-projekta-osa-obrazovanjem-do-samoinicijative-480/)

Veselimo se zajedničkom radu i druženju!

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice