Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Prijavite se na start up natjecanje Zagreb Connect 2015

Grad Zagreb drugu godinu za redom organizira start up konferenciju Zagreb Connect u suradnji s Veleposlanstvom Države Izrael u Hrvatskoj, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Zagrebačkim velesajmom.

Cilj konferencije je dati priliku poduzetnicima početnicima iz grada Zagreba i šire regije da nauče što bolje predstaviti svoje poslovne ideje i omogućiti im susret s potencijalnim investitorima i poslovnim anđelima.

Konferencija i pitch natjecanje održat će se 12. studenog 2015. na Zagrebačkom velesajmu, dok je priprema finalista i rad s mentorima u svojevrsnom bootcampu predviđen za 11. studenog 2015.

Ukoliko želite predstaviti svoj projekt potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima te se povezati s ljudima iz start up svijeta možete se prijavi na pitch natjecanje!

Bira se 15 najboljih koji će dobiti priliku raditi s poznatim europskim i izraelskim mentorima te osvojite bogate novčane i druge nagrade!

Prijava start up projekata: http://zagrebconnect.zagreb.hr

Prijava i sudjelovanje na konferenciji je besplatno!

Zanima te kako je izgledao ZAGREB CONNECT 2014? Provjeri ovdje: http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=713

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice