Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Prijave za edukacije u tijeku: Stvaranje održivog poslovnog modela i Osnove digitalnog marketinga

Centar za poduzetništvo kao poduzetnička potporna institucija koja je ponosan dio Mreže poduzetničkih potpornih institucija organizira ciklus besplatnih edukacija u okviru projekta Mreža BOND (Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija) za poduzetnike početnike u sklopu kojih zainteresirani mogu realizirati svoje poslovne ideje.

Edukacije „Stvaranje održivog poslovnog modela“ i “Osnove digitalnog marketinga” imaju za cilj stjecanje znanja potrebnih za pokretanje i vođenje vlastitog poslovnog poduhvata, osiguravajući time kvalitetnu podršku poduzetnicima početnicima.

Stvaranje održivog poslovnog modela je ključno za dugoročni uspjeh poslovanja i stvaranje vrijednosti za društvo u cjelini. Održivi poslovni modeli smanjuju troškove i povećavaju učinkovitost poslovanja, što dovodi do većih prihoda, a time i profita. Poduzetnici koji usvoje održivi poslovni model prilagođavaju se promjenjivim okruženjima i smanjuju rizike poslovanja. Održivi poslovni modeli privlače sve više potrošača i investitora koji žele podržati poslovanje koje ima čvrste temelje te potencijal za daljnji rast.

Digitalni marketing je važan za poduzetnike početnike jer pruža pristupačne i učinkovite načine za promociju njihovog poslovanja putem interneta. Online kanali kao što su društvene mreže, e-pošta, blogovi i SEO omogućuju malim poduzećima da dosegnu veliku publiku bez potrebe za velikim marketinškim budžetima. Digitalni marketing također omogućuje poduzetnicima da prate učinkovitost svojih marketinških kampanja i optimiziraju svoje napore kako bi postigli bolje rezultate. Naposljetku, digitalni marketing pruža mogućnosti za izgradnju dugoročnih odnosa s klijentima i stvaranje lojalnosti prema brandu, što je često ključno za dugoročni uspjeh poduzeća.

Edukacijama “Stvaranje održivog poslovnog modela” i “Osnove digitalnog marketinga” (budući) poduzetnici mogu stječi znanje i vještine koje će im pomoći u pokretanju i vođenju uspješnog poslovanja u digitalnom okruženju.

Edukaciju će voditi stručnjaci Centra za poduzetništvo koji imaju veliko iskustvo u kreiranju uspješnih poduzetničkih priča.

Edukacije će se održati na adresi Centra za poduzetništvo – J.J. Strossmayera 341, 31000 Osijek (narančasta zgrada, prizemlje, konferencijska dvorana A) 

Edukacije će se izvoditi 27. lipnja 2023. godine. sa početkom u 09:00 sati

Važna napomena:

Prijaviti se možete najkasnije do 26. lipnja 2023. godine do 23:59 sati putem ovog OBRASCA ZA PRIJAVU

Svi sudionici će po završetku edukacije dobiti potvrdu o sudjelovanju i uspješno savladanoj temi edukacije.

Za sve dodatne upite i informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na: info@czposijek.hr ili putem telefona: 031 / 283 970

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice