Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Prijave za edukacije u tijeku: Stvaranje održivog poslovnog modela i Kako odrediti cijenu i prodati proizvod

Centar za poduzetništvo kao poduzetnička potporna institucija koja je ponosan dio Mreže poduzetničkih potpornih institucija organizira ciklus besplatnih edukacija u okviru projekta Mreža BOND (Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija) za poduzetnike početnike u sklopu kojih zainteresirani mogu realizirati svoje poslovne ideje.

Edukacije „Stvaranje održivog poslovnog modela“ i “Kako odrediti cijenu i prodati proizvod” imaju za cilj stjecanje znanja potrebnih za pokretanje i vođenje vlastitog poslovnog poduhvata, osiguravajući time kvalitetnu podršku poduzetnicima početnicima.

Stvaranje održivog poslovnog modela je ključno za dugoročni uspjeh poslovanja i stvaranje vrijednosti za društvo u cjelini. Održivi poslovni modeli smanjuju troškove i povećavaju učinkovitost poslovanja, što dovodi do većih prihoda, a time i profita. Poduzetnici koji usvoje održivi poslovni model prilagođavaju se promjenjivim okruženjima i smanjuju rizike poslovanja. Održivi poslovni modeli privlače sve više potrošača i investitora koji žele podržati poslovanje koje ima čvrste temelje te potencijal za daljnji rast.

Određivanje cijene proizvoda ili usluga je ključno za uspješno poslovanje. Adekvatno određena cijena osigurava da poduzetnik pokrije svoje troškove, ostvari profit i ostane konkurentan na tržištu. Ako cijena nije dobro određena, to može dovesti do gubitka novca, neuspjeha poslovanja i gubitka povjerenja kupaca. Stoga bi svi poduzetnici prije ulaska u poduzetničke vode trebali dobro razmisliti o svojoj cijeni i provesti adekvatno istraživanje tržišta kako bi bili sigurni da su njihove cijene u skladu s vrijednošću proizvoda ili usluge.

Edukacije „Stvaranje održivog poslovnog modela“ i “Kako odrediti cijenu i prodati proizvod” su pravi odgovor za vaše poslovne potrebe ako razmišljate o ulasku u poduzetničke vode i pokretanju vlastitog posla.

Edukaciju će voditi stručnjaci Centra za poduzetništvo koji imaju veliko iskustvo u kreiranju uspješnih poduzetničkih priča.

Stoga, ukoliko imate ideju i razmišljate o pokretanju poslovanja, PRIJAVITE SE i realizirajte svoje ideje!

Edukacije će se održati na adresi Centra za poduzetništvo – J.J. Strossmayera 341, 31000 Osijek (narančasta zgrada, prizemlje, konferencijska dvorana A) 

Edukacije će se izvoditi 14. ožujka 2023. godine. sa početkom u 09:00 sati

Važna napomena:

Prijaviti se možete najkasnije do 13. ožujka 2023. godine do 23:59 sati putem ovog OBRASCA ZA PRIJAVU

Svi sudionici će po završetku edukacije dobiti potvrdu o sudjelovanju i uspješno savladanoj temi edukacije.

Za sve dodatne upite i informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na: info@czposijek.hr ili putem telefona: 031 / 283 970

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice