Prijave za edukacije u tijeku: Pokretanje poslovanja + Pravni oblici i izrada poslovnog plana

Centar za poduzetništvo kao poduzetnička potporna institucija koja je ponosan dio Mreže poduzetničkih potpornih institucija organizira ciklus besplatnih edukacija u okviru projekta Mreža BOND (Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija) za poduzetnike početnike u sklopu kojih zainteresirani mogu realizirati svoje poslovne ideje.

Edukacije „Pokretanje poslovanja“ i “Pravni oblici i izrada poslovnog plana” imaju za cilj stjecanje znanja potrebnih za pokretanje i vođenje vlastitog poslovnog poduhvata, osiguravajući time kvalitetnu podršku poduzetnicima početnicima.

Edukacije „Pokretanje poslovanja“ i “Pravni oblici i izrada poslovnog plana” su pravi odgovor za vaše poslovne potrebe ako razmišljate o ulasku u poduzetničke vode i pokretanju vlastitog posla.

Edukaciju će voditi stručnjaci Centra za poduzetništvo koji imaju veliko iskustvo u kreiranju uspješnih poduzetničkih priča.

Stoga, ukoliko imate ideju i razmišljate o pokretanju poslovanja, PRIJAVITE SE i realizirajte svoje ideje!

Edukacije će se održati na adresi Centra za poduzetništvo – J.J. Strossmayera 341, 31000 Osijek (narančasta zgrada, prizemlje, konferencijska dvorana A) 

Edukacije će se izvoditi 21. veljače 2023. godine. sa početkom u 09:00 sati

Važna napomena:

Prijaviti se možete najkasnije do 20. veljače 2023. godine do 23:59 sati putem ovog OBRASCA ZA PRIJAVU

Za sve dodatne upite i informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na: info@czposijek.hr ili putem telefona: 031 / 283 970

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice