Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Prijave za edukacije u tijeku: Pokretanje poslovanja + Pravni oblici i izrada poslovnog plana

Centar za poduzetništvo pokreće ciklus edukacija za (buduće) poduzetnike, s posebnim fokusom na sve one koji će uploviti u poduzetničke vode putem mjere za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Edukacije „Pokretanje poslovanja“ i “Pravni oblici i izrada poslovnog plana” imaju za cilj stjecanje znanja potrebnih za pokretanje i vođenje vlastitog poslovnog poduhvata, osiguravajući time kvalitetnu podršku poduzetnicima početnicima.

Edukacije „Pokretanje poslovanja“ i “Pravni oblici i izrada poslovnog plana” su pravi odgovor za vaše poslovne potrebe ako razmišljate o ulasku u poduzetničke vode i pokretanju vlastitog posla.

Sadržaj edukacije:

  • Pokretanje poslovanja: zamke uspjeha
  • Pravni oblici: što registrirati i zašto
  • Izvori financiranja
  • Mjera za samozapošljavanje HZZ-a
  • Kako napisati poslovni plan za mjeru za samozapošljavanje

Edukaciju će voditi stručnjaci Centra za poduzetništvo koji imaju veliko iskustvo u kreiranju uspješnih poduzetničkih priča.

Stoga, ukoliko imate ideju i razmišljate o pokretanju poslovanja, PRIJAVITE SE i realizirajte svoje ideje!

Edukacije će se održati na adresi Centra za poduzetništvo – J.J. Strossmayera 341, 31000 Osijek (narančasta zgrada, prizemlje, konferencijska dvorana A) 

Edukacije će se izvoditi 15. veljače 2024. godine. sa početkom u 09:00 sati

Važna napomena: Sudjelovanje na edukaciji je moguće isključivo uz prethodnu prijavu, a prijaviti se možete najkasnije do 14. veljače 2024. godine do 12:00 sati putem obrasca za prijavu 

Svi sudionici će po završetku edukacije dobiti potvrdu o sudjelovanju i uspješno savladanoj temi edukacije.

Za sve dodatne upite i informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na: info@czposijek.hr ili putem telefona: 031 / 283 970

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice