Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

PRIJAVE ZA EDUKACIJE U TIJEKU: Osnove digitalnog marketinga + Besplatni digitalni alati u marketingu

Centar za poduzetništvo kao poduzetnička potporna institucija koja je ponosan dio Mreže poduzetničkih potpornih institucija organizira ciklus besplatnih edukacija u okviru projekta Mreža BOND (Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija) za poduzetnike početnike u sklopu kojih zainteresirani mogu realizirati svoje poslovne ideje.

Digitalni marketing je važan za poduzetnike početnike jer pruža pristupačne i učinkovite načine za promociju njihovog poslovanja putem interneta. Online kanali kao što su društvene mreže, e-pošta, blogovi i SEO omogućuju malim poduzećima da dosegnu veliku publiku bez potrebe za velikim marketinškim budžetima. Digitalni marketing također omogućuje poduzetnicima da prate učinkovitost svojih marketinških kampanja i optimiziraju svoje napore kako bi postigli bolje rezultate. Naposljetku, digitalni marketing pruža mogućnosti za izgradnju dugoročnih odnosa s klijentima i stvaranje lojalnosti prema brandu, što je često ključno za dugoročni uspjeh poduzeća.

Korištenje besplatnih digitalnih alata u marketingu može biti vrlo korisno za poduzetnike početnike iz nekoliko razloga. Prvo, besplatni alati su dostupni svima i ne zahtijevaju visoke troškove za početak marketinških aktivnosti. Drugo, mnogi besplatni alati su vrlo jednostavni za korištenje i ne zahtijevaju posebno znanje ili vještine u marketingu. Treće, besplatni alati mogu pružiti vrijedne uvide i analize o ciljanoj publici i marketinškim kampanjama, što je važno za daljnje usavršavanje strategije. Konačno, korištenje besplatnih alata može pomoći poduzetnicima početnicima da uštede vrijeme i resurse koje mogu usmjeriti na druge važne poslovne aktivnosti.

Edukacijama “Osnove digitalnog marketinga” i “Besplatni digitalni alati u marketingu” (budući) poduzetnici mogu stječi znanje i vještine koje će im pomoći u pokretanju i vođenju uspješnog poslovanja u digitalnom okruženju.

Edukaciju će voditi stručnjaci Centra za poduzetništvo koji imaju veliko iskustvo u kreiranju uspješnih poduzetničkih priča.

Edukacije će se održati na adresi Centra za poduzetništvo – J.J. Strossmayera 341, 31000 Osijek (narančasta zgrada, prizemlje, konferencijska dvorana A) 

Edukacije će se izvoditi 27. travnja 2023. godine. sa početkom u 09:00 sati

Važna napomena:

Prijaviti se možete najkasnije do 26. travnja 2023. godine do 23:59 sati putem ovog OBRASCA ZA PRIJAVU

Svi sudionici će po završetku edukacije dobiti potvrdu o sudjelovanju i uspješno savladanoj temi edukacije.

Za sve dodatne upite i informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na: info@czposijek.hr ili putem telefona: 031 / 283 970

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice