Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

PRIJAVE ZA EDUKACIJU U TIJEKU: Najpopularniji oblik poslovanja – ključni koraci u pokretanju i vođenju obrta s paušalnim oporezivanjem

Centar za poduzetništvo organizira edukaciju koja sadrži sve što trebate znati o otvaranju i vođenju obrta s paušalnim oporezivanjem – najpopularnijeg oblika poslovanja u Hrvatskoj.

Edukacija je namijenjena osobama koje planiraju pokrenuti vlastito poslovanje kroz tzv. paušalni obrt, ali i onima koji su to već učinili.

Pridružite nam se na edukaciji kako biste stekli ključna znanja i vještine za uspješan početak i razvoj svog poduzetničkog djelovanja!

SADRŽAJ EDUKACIJE

Pokretanje poslovanja kroz obrt s paušalnim oporezivanjem

  • Osnove paušalnog obrta
  • Postupak otvaranja (i zatvaranja) paušalnog obrta
  • Porezni razredi

Kako samostalno voditi obrt s paušalnim oporezivanjem?

  • Obveza ispostavljanja računa i fiskalizacija
  • Poslovne knjige (knjigovodstvo) paušalnog obrta
  • Radionica – izrada i predaja obrazaca
  • Praćenje rokova kod vođenja paušalnog obrta

Edukacija će se održati 18. lipnja 2024. godine s početkom u 9:00 sati na adresi Centra za poduzetništvo – J.J. Strossmayera 341, Osijek (siva zgrada, 1. kat, konferencijska dvorana B).

Edukacija je za sve prijavljene sudionike u potpunosti besplatna.

PRIJAVE: sudjelovanje na edukaciji je isključivo moguće uz prethodnu prijavu putem obrasca za prijavu zaključno s danom 17. lipnja 2024. godine do 12:00 sati. Mjesta za sudjelovanje na edukaciji su ograničena!

Svi sudionici će po završetku edukacije dobiti potvrdu o sudjelovanju i uspješno savladanoj temi edukacije.

Za sve dodatne upite i informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na: info@czposijek.hr ili putem telefona: 031 / 283 970

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice