Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

PRIJAVE ZA EDUKACIJE U TIJEKU: Kako odrediti cijenu i prodati proizvod + Besplatni digitalni alati u marketingu

Centar za poduzetništvo kao poduzetnička potporna institucija organizira ciklus edukacija za (buduće) poduzetnike na koje se mogu prijaviti svi zainteresirani s ciljem kako bi usvojili važne informacije i stekli nova znanja s ciljem osobnog razvoja i u konačnici bili u mogućnosti realizirati svoje poslovne ideje.

Određivanje cijene proizvoda ili usluga je ključno za uspješno poslovanje. Adekvatno određena cijena osigurava da poduzetnik pokrije svoje troškove, ostvari profit i ostane konkurentan na tržištu. Ako cijena nije dobro određena, to može dovesti do gubitka novca, neuspjeha poslovanja i gubitka povjerenja kupaca. Stoga bi svi poduzetnici prije ulaska u poduzetničke vode trebali dobro razmisliti o svojoj cijeni i provesti adekvatno istraživanje tržišta kako bi bili sigurni da su njihove cijene u skladu s vrijednošću proizvoda ili usluge.

Korištenje besplatnih digitalnih alata u marketingu može biti vrlo korisno za poduzetnike početnike iz nekoliko razloga. Prvo, besplatni alati su dostupni svima i ne zahtijevaju visoke troškove za početak marketinških aktivnosti. Drugo, mnogi besplatni alati su vrlo jednostavni za korištenje i ne zahtijevaju posebno znanje ili vještine u marketingu. Treće, besplatni alati mogu pružiti vrijedne uvide i analize o ciljanoj publici i marketinškim kampanjama, što je važno za daljnje usavršavanje strategije. Konačno, korištenje besplatnih alata može pomoći poduzetnicima početnicima da uštede vrijeme i resurse koje mogu usmjeriti na druge važne poslovne aktivnosti.

Edukacijama “Kako odrediti cijenu i prodati proizvod” i “Besplatni digitalni alati u marketingu” (budući) poduzetnici mogu stječi znanje i vještine koje će im pomoći u pokretanju i vođenju uspješnog poslovanja u digitalnom okruženju.

BONUS: Na edukaciji će u ulozi govornika biti i HAMAG-BICRO koji će svim (budućim) poduzetnicima predstaviti trenutno raspoložive mogućnosti financiranja!

Edukaciju će voditi stručnjaci Centra za poduzetništvo koji imaju veliko iskustvo u kreiranju uspješnih poduzetničkih priča.

Edukacije će se održati na adresi Centra za poduzetništvo – J.J. Strossmayera 341, 31000 Osijek (narančasta zgrada, prizemlje, konferencijska dvorana A) 

Edukacije će se izvoditi 08. travnja 2024. godine. sa početkom u 09:00 sati, te je za sve prijavljene sudionike u potpunosi besplatna.

Važna napomena: Prijaviti se možete najkasnije do 07. travnja 2024. godine do 12:00 sati putem obrasca za prijavu

Svi sudionici će po završetku edukacije dobiti potvrdu o sudjelovanju i uspješno savladanoj temi edukacije.

Za sve dodatne upite i informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na: info@czposijek.hr ili putem telefona: 031 / 283 970

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice