Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Predstavite Vaše poduzeće mreži svjetski poznatih njemačkih korporacija!

Jeste li tvrtka koja razvija ili imate razvijeno novo tehnološko rješenje na području AGILNE PROIZVODNJE (automatizacija i robotika, simulacija, analiza podataka, senzorske tehnologije, proizvodne tehnologije) ili na području SMART REGION (mobilnost i logistika, energetika, građevinarstvo i izgradnja, usluge geo-podataka, okoliš i održive tehnologije)?

Centar za poduzetništvo zajedno s Pomurskim tehnološkim parkom PTP Vas poziva da iskoristite jedinstvenu priliku i predstavite svoje rješenje mreži svjetski poznatih njemačkih korporacija!

Prijave se prikupljaju na engleskom jeziku putem online platforme, a rok za prijavu je 10. veljače 2021. Registracija je vrlo jednostavna. Stručni tim PTP-a Vam može pomoći s prijavom za agilnu proizvodnju do kraja roka za prijavu.

Pitate se koje korporacije sudjeluju u programu? Što sve nude i kako se prijaviti?

Više informacija o pozivu za SMART REGION možete pronaći na poveznici: https://scaleup4.eu/scaleup-labs/smart-region/a rok za prijavu je 31. siječnja 2021.

Više informacija o pozivu za AGILE MANUFACTURING možete pronaći na poveznici: http://p-tech.si/en/1st-open-call-scaleup4europe-am/a rok za prijavu je 10. veljače 2021.

Kontakt osobe za dodatne informacije vezane uz poziv AGILNA PROIZVODNJA i SMART REGION

Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nam se obratite putem e-pošte: info@czposijek.hr

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice