Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Predavanje i promocija knjige Borisa Vukića

Centar za poduzetništvo Osijek, kao suorganizator, poziva Vas na promociju knjige „Osnivači, nasljednici, menadžeri“ autora Borisa Vukića i prigodnu diskusiju na temu prijenosa poslovanja obiteljskih poduzeća koja će se održati u srijedu, 8.05. od 16:30-18:30 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (dvorana 2), u sklopu nastave iz predmeta Obiteljsko poduzetništvo.

Boris Vukić partner je i jedan od osnivača Adizes Southeast Europe (ASEE) te Senior Associate Adizes Institute USA na kojem je 1995. godine certificiran za vođenje organizacijskih promjena. U prijenosu s osnivača na nasljednike savjetovao je više od stotinu tvrtki. U svojoj knjizi autor govori o aktualnoj problematici prijenosa poslovanja poduzeća nastalih 1990-ih na nove generacije, naglašavajući pritom važnost pripreme osnivača, nasljednika, obitelji i poduzeća za uspješan prijenos poslovanja.

U sklopu promocije knjige, Boris Vukić održat će predavanje na temu izazova nasljeđivanja obiteljskih poduzeća, nakon čega će kroz panel diskusiju o izazovima prijenosa poslovanja svoje iskustvo i razmišljanja iznijeti: Ivan Matejašić, Ismet Mehičić, Ivana Ravlić Devald, Igor Medić i Predrag Dotlić.

Promocija knjige otvorena je za javnost, te se osim studenata na sudjelovanje u diskusiji pozivaju poduzetnici, predstavnici udruženja poduzetnika i poduzetničkih potpornih institucija i medija. Prijavu za sudjelovanje na promociji potrebno je napraviti putem poveznice: prijava.

Iz recenzije… „Boris Vukić ima rijedak dar da o vrlo ozbiljnim temama govori / piše vrlo duhovito i zabavno. U ovoj knjizi govori o tome kako sačuvati tvrtke i radna mjesta za nove naraštaje te im omogućiti da dalje rastu i razvijaju se bez prevelikih potresa, što su izuzetno značajne teme za društvo u cjelini.“

Boris Popović, suvlasnik i direktor poduzeća Alarm automatika

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice