Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Pravni aspekti nasljeđivanja i prodaje poslovanja

Ekonomski fakultet u Osijeku, u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca – regionalni ured Osijek i Centrom za poduzetništvo Osijek poziva Vas na predavanje „Pravni aspekti nasljeđivanja i prodaje poslovanja“ koje će se održati u ponedjeljak, 4. studenog 2019. od 15 do 17 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Predavanje se organizira u okviru Tjedna obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja 4. – 8.studenog 2019. čiji cilj je promocija obiteljskih poduzeća u Hrvatskoj, te pružanje korisnih informacija poduzetnicima i svim zainteresiranima za temu izazova razvoja i održivosti obiteljskih poduzeća u Hrvatskoj. Tijekom navedenog Tjedna, bit će organizirane radionice, predavanja i savjetovanja u nekoliko hrvatskih gradova, uključujući konferenciju Forum obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja, 6.11.2019. u Zagrebu.

Više informacija o Tjednu obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja na www.biznis-transfer.com

Sudjelovanje na aktivnostima u okviru Tjedna obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja je besplatno, uz prethodnu prijavu.

Prijavu za predavanje Pravni aspekti nasljeđivanja i prodaje poslovanja u Osijeku možete napraviti OVDJE.

Nadamo se Vašem dolasku.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice