Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Pravila privatnosti

Ova politika privatnosti definira kako Centar za poduzetništvo Osijek rabi i štiti sve osobne podatke koje vi dajete na uvid prilikom korištenja naših internetskih stranica.

Naša tvrtka predano radi na tome kako bi osigurali potpunu zaštitu Vaših osobnih podataka. Ukoliko ćemo od vas tražiti posebne informacije koje će nam omogućiti utvrđivanje Vašeg identiteta dok koristite stranicu, tada možete biti uvjereni da će oni biti korišteni u skladu s ovom politikom privatnosti.

Zadržavamo pravo periodičke izmjene ove police privatnosti. Trebali bi povremeno provjeriti ovu stranicu kako bi se uvjerili da su sve izmjene u skladu s Vašim željama. Ova politika stupa na snagu s danom njene objave na ovim internet stranicama.

Adresa naše web-stranice je: https://czposijek.hr.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

U određenim slučajevima možemo tražiti sljedeće podatke:

– ime i prezime

– kontakt podatke, uključujući e-mail adresu

– demografske podatke kao što je poštanski broj, preferencije i interesi

– ostale informacije povezane sa korisničkim upitnikom i konkretnim ponudama

Što radimo s podatcima

Tražene informacije su nam neophodne kako bismo imali što bolji uvid u vaše potrebe i kako bismo vam ponudili najadekvatniju uslugu. Najvažniji razlozi su:

– uređivanje baze korisnika

– odgovaranje na upite korisnika o našim uslugama

– dobivene informacije koristimo kako bi poboljšali vlastite usluge i proizvode

– povremeno možemo slati promotivne e-mail poruke o novim proizvodima i uslugama, posebnim pogodnostima ili druge informacije za koje smatramo da će vam biti zanimljive, a uz Vašu suglasnost

Moguće je i da ćemo vas povremeno kontaktirati u svrhu istraživanja tržišta. Možemo vas kontaktirati putem e-mail adrese, telefona, telefaksa ili poštanske adrese. Prikupljene informacije možemo iskoristiti za poboljšanje kvalitete informacija kako bi što bolje udovoljavali Vašim potrebama.

Predani smo u nastojanjima osiguravanja Vaših osobnih podataka. Kako bi spriječili bilo kakav neovlašteni pristup ili otkrivanje vaših osobnih podataka, postavili smo psihičke, elektroničke i upravljačke procedure koje čuvaju i osiguravaju informacije koje smo prikupili elektroničkim putem.

Poveznice prema drugim odredištima

Naša internet stranica može sadržavati poveznice prema drugim internet stranicama. Nakon što ste pomoću tih poveznica napustili našu stranicu, trebate imati na umu da mi nemamo nikakvu kontrolu nad tim sadržajima. Stoga, mi ne možemo biti odgovorni za zaštitu bilo kojih podataka koje ćete eventualno ostaviti prilikom posjeta tim stranicama te one nisu obuhvaćene ovom policom privatnosti. Trebali bi pozorno pročitati politike privatnosti tih internet stranica.

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Upravljanje Vašim podatcima

Mi nećemo prodavati, distribuirati ili iznajmljivati Vaše osobne podatke bilo kojim trećim stranama osim ukoliko dobijemo Vašu izričitu dozvolu ili budemo obvezni zakonom to učiniti. Možemo koristiti Vaše osobne podatke kako bi vam poslali promotivne ponude ili informacije koje su unutar vašeg područja interesa, a povezane su uz naše usluge i proizvode.

Ukoliko mislite da Vaši podaci koji se nalaze kod nas nisu točni ili želite da ih uklonimo iz naše baze podataka, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, kontakt obrasca ili putem telefona.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

 

Uvjeti korištenja

Dobro došli na naše mrežne stranice. Ukoliko ih nastavite koristiti, smatramo da ste suglasni pridržavati se ovih Uvjeta korištenja, koji zajedno s našom Politikom privatnosti reguliraju odnos nas kao pružatelja i Vas kao korisnika informacija. Ukoliko se ne slažete s bilo kojim djelom ovih Uvjeta korištenja, molimo Vas da ne koristite našu internet stranicu. Pojam ‘Zetović d.o.o.’ ili ‘nas’ ili ‘mi’ odnosi se na vlasnika ove internet stranice. Pojam ‘vi’ odnosi se na korisnika ili posjetitelja naše internet stranice.

Korištenje ove internet stranice podložno je sljedećim uvjetima korištenja:

Sadržaj stranica na internet adresi namijenjen je samo općenitom korištenju i informiranju. Kao takav podložan je izmjenama bez najave.

Niti mi, niti bilo koja treća strana ne dajemo bilo kakvo jamstvo ili garanciju na točnost, aktualnost, izvedbu, cjelovitost ili prikladnost informacija i materijala koje ćete pronaći na ovoj internet stranici za bilo koju namjenu ili svrhu. Suglasni ste da informacije i materijali mogu sadržavati netočnosti ili greške, a mi izričito nismo odgovorni za bilo koje od takvih netočnosti ili grešaka u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.

Korištenje bilo kojih informacija ili materijala s naše internet stranice je isključivo na vlastiti rizik, te mi ni na koji način ne možemo biti odgovorni. Preuzimate odgovornost na sebe da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne kroz ovu internet stranicu zadovoljavaju Vaše specifične uvjete.

Ova internet stranica sadržava materijale koji su vlasništvo ili su zaštićeni kao naše intelektualno vlasništo. Ovaj materijal obuhvaća, ali nije ograničen na kompletan tekstualni sadržaj, dizajn, raspored, izgled, slike i grafiku. Korištenje ovih materijala je izričito zabranjeno ukoliko nije u skladu s autorskim pravima, koja su sastavni dio ovih Uvjeta korištenja.

Svi zaštitni znakovi (Trademarks) korišteni na ovim internet stranicama koji nisu u vlasništvu ili pod licencom Zetović d.o.o., posebno su označeni.

Neovlašteno korištenje ove internet stranice nije dopušteno te može dovesti do zahtjeva za naknadu štete i/ili smatrati se kaznenim djelom.

Ova internet stranica može sadržavati poveznice na druge internet stranice. Te poveznice su navedene zbog vas kako bi vam osigurale dodatne informacije. One ne znače da mi podržavamo ili podupiremo te stranice. Ne priznajemo nikakvu odgovornost za sadržaj internet stranica na koje će vas poveznice odvesti.

Vaše korištenje ove internet stranice ili bilo kakav spor koji može proizaći iz takvog korištenja podložan je zakonima Republike Hrvatske.

Odricanje odgovornosti

Informacije na ovoj internet stranici su isključivo u opće informativne svrhe, a nastojimo osigurati da su iste ažurirane i točne, ali ne dajemo jamstva niti jedne vrste, izravna ili neizravna, o potpunosti, točnosti, pouzdanosti, prikladnosti za internet stranicu niti za informacije, proizvode, usluge, ili povezane grafičke elemente na internet stranici u bilo kojem svojstvu. Oslanjanje na bilo koje informacije u tom pogledu je isključivo na Vaš vlastiti rizik.

Ni u kojem slučaju nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili nastalu štetu bez ikakvih ograničenja, neizravnu ili posljedičnu, gubitak ili oštećenje, niti bilo kakav gubitak ili štetu koja bi mogla proizaći iz gubitka podataka ili zarade koji proizlaze iz ili u vezi s korištenjem ove internet stranice.

Kroz našu internet stranicu možete putem poveznica otići na stranicu u vlasništvu trećih osoba koje nisu pod našim nadzorom. Mi nemamo kontrolu nad prirodom, sadržajem ili dostupnošću tih stranica. Postavljanje poveznice ne znači nužno preporuku niti podržavanje mogućih stavova unutar njih.

Uložili smo maksimalne napore kako bi stranica radila bez poteškoća. Zetović d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost ukoliko dođe do poteškoća u radu internet stranice ili ukoliko ona bude privremeno nedostupna zbog tehničkih poteškoća koji su izvan naše kontrole.

Autorska prava

Ova internet stranica i njen sadržaj su zaštićeni autorskim pravima od strane Zetović d.o.o. Sva prava pridržana.

Svaka redistribucija ili umnažanje dijela ili cijelog sadržaja u bilo kojem obliku je zabranjeno osim u slijedećim slučajevima:

a) smijete ispisati ili snimiti na vaše lokalno računalo sadržaje koji su za vašu osobnu i nekomercijalnu uporabu.

b) smijete kopirati sadržaj pojedinačnim trećim stranama za njihovu osobnu uporabu, ali samo ukoliko navedete internet stranicu kao izvor sadržaja.

Ne smijete, osim uz naše izričito pismeno odobrenje, distribuirati ili komercijalno iskorištavati sadržaj. Zabranjeno ga je koristiti ili pohraniti na bilo koju drugu internet stranicu ili neki drugi oblik elektroničkog sustava za pohranjivanje.

Cookies policy

Kako bi ove stranice isporučivale potpune funkcionalnosti te kako bismo mogli vršiti daljnja unaprjeđenja , a u cilju poboljšavanja iskustva kao korisnika, ove stranice na Vaše računalo spremaju malu količinu informacija putem zapisa zvanih cookies. Gotovo sve internet stranice koriste ovu praksu, a prema EU pravilima obavezni smo prije pohranjivanja cookie-a na Vaše računalo zatražiti Vaš pristanak.

Korištenjem ovih internet stranica prihvaćate Uvjete korištenja te time pristajete na uporabu cookie-a. Cookie možete blokirati pomoću podešenja Vašeg internet preglednika te dalje pregledavati stranicu, no bez nekih funkcionalnosti koje se baziraju na toj tehnologiji.

Što je cookie (internet kolačić)?

Cookie je informacija spremljena na Vaše računalo od strane internet stranice koju posjetite. U cookie-u se obično spremaju Vaše postavke, postavke za internet stranicu, kao što su npr. jezik ili lokacija.

Cookie mogu spremati razne informacije uključujući i osobne informacije (kao što je Vaše korisničko ime ili mail adresa). Ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – internet stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja cookie-a Vama nisu vidljive. Ipak, možete promjeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje odobriti ili odbiti, možete aktivirati opcije da obrišete prije spremljene cookie automatski pri svakom zatvaranju internet preglednika i slične (ovisno o tome koji internet preglednik koristite).

Kako ih onemogućiti?

Isključivanjem cookies odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje na Vašem računalu. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari …) i pogledajte pod podešenja privatnosti i/ili sigurnosti. Ukoliko onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na ovim web stranicama.

Što su cookies od prve strane? 

Cookies od prve strane dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih cookies-a web stranice mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta.

Što su kolačići treće strane?

Kolačići treće strane dolaze s integriranih sustava drugih web-servisa (kao što su reklamni sustavi i sl.) koje se nalaze na stranicama koje gledate. Pomoću tih cookiesa web-servisi mogu primjerice analizirati korištenje Interneta u marketinške svrhe.

Da li na web stranici ima kolačića treće strane? 

Ima intergiranih vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane cookie. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane autora ove web stranice, a služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

Trenutno su aktivni sljedeći: Google analytics. s ciljem kako bih Vam naše internet stranice omogućile bolje korisničko iskustvo.

Više informacija na temu cookie-a možete naći na sljedećim linkovima:

http://www.allaboutcookies.org/

http://www.youronlinechoices.eu/

http://www.aboutads.info/choices/

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice