Poziv za uključivanje u trening za stručnjake na temu „Uspješna resocijalizacija i reintegracija mladih počinitelja kaznenih djela – što možemo učiniti?“

Želite unaprijediti svoja znanja i vještine? Prijavite se za sudjelovanje na besplatnoj online edukaciji!

Ovim putem Vas pozivamo da se uključite u besplatni online trening za stručnjake na temu
„Uspješna resocijalizacija i reintegracija mladih počinitelja kaznenih djela – što možemo učiniti?“. Online trening će biti organizirana tijekom tri dana (10.,12. i. 13. lipnja 2020. godine), u ukupnom trajanju od 10 sati.

Navedeni trening provodi se u sklopu projekta “Pokretači promjene – podrška resocijalizaciji i reintegraciji mladih počinitelja kaznenih djela” (UP.04.2.1.05.0014). Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020) te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, a u okviru Poziva za prijavu projekata usmjerenih jačanju kapaciteta organizacija civilnog društva za podršku učinkovitoj resocijalizaciji i reintegraciji počinitelja kaznenih djela u društvenu zajednicu. Projekt je prijavljen u partnerstvu s Volonterskim centrom Osijek i Centrom za poduzetništvo Osijek.

Program treninga, a uvjete i način prijave potražite u prilogu. Broj mjesta je ograničen, a trening će biti prijavljen nadležnim komorama te će te za sudjelovanje na istoj dobiti Certifikat!

Molimo Vas da prije prijave pročitate detaljne upute u Pozivu o načinu prijave i potrebnoj dokumentaciji!

DOKUMENTACIJA:

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice