Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

POZIV STUDENTIMA: Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije poziva studentsku populaciju da se priključi projektu “Akademija regionalnog razvoja i fondova EU”. Kako je to biti projekt menadžer i koje su to mogućnosti koje pružaju fondovi Europske unije cilj je ove inicijative, a uz to, prikazati koji su to izvrsni primjeri uspješnih EU projekta.

Akademija pruža brojne mogućnosti kroz različita predavanja i radionice te će studeni imati priliku dobiti uvid kako funkcionira sustav EU fondova kroz sudjelovanje na informativnim događanjima, osmišljavanje i kreiranje promotivnih materijala, izradu sadržaja za društvene mreže i sl. Funkcioniranje cjelokupnog sustava će biti približeno studentima predstavljajući rad regionalnih i lokalnih tijela u ovom segmentu.

Sudjelovanje na Akademiji regionalnoga razvoja i fondova EU je za sve studentske udruge i neformalne grupe u potpunosti besplatno, a po završetku Akademije svi sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Prijave su moguće isključivo putem ovog PRIJAVNOG OBRASCA, a otvorene su do 13. ožujka 2022. godine do 23:59 sati.

Više informacije možete potražiti na stranici strukturnifondovi.hr ili se obratiti putem e-pošte na adresu: edukacije@mrrfeu.hr

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice