Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Poziv na završnu konferenciju projekta MI-MODE

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na konferenciju povodom završetka provedbe projekta “𝗠𝗜-𝗠𝗢𝗗𝗘: 𝗠𝗶𝘁𝗶𝗴𝗮𝗰𝗶𝗷𝘀𝗸𝗶 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗹 𝘂 𝗸𝗿𝗶𝘇𝗻𝗶𝗺 𝘀𝗶𝘁𝘂𝗮𝗰𝗶𝗷𝗮𝗺𝗮 𝗸𝗮𝗼 𝗼𝗱𝗴𝗼𝘃𝗼𝗿 𝗻𝗮 𝗽𝗼𝘁𝗿𝗲𝗯𝗲 𝗹𝗼𝗸𝗮𝗹𝗻𝗲 𝘇𝗮𝗷𝗲𝗱𝗻𝗶𝗰𝗲”. koja će se održati u srijedu 12. travnja 2022. godine u 11:00 sati na adresi Centra za poduzetništvo; J.J. Strossmayera 341 (narančasta zgrada, prizemlje, konferencijska dvorana A)

Svrha projekta je jačanje kapaciteta Prijavitelja i Partnera kao organizacija civilnog društva aktivnih u lokalnoj zajednici za provedbu aktivnosti prilagođenih lokalnim problemima kroz inicijativu mitigacijskog modela kao odgovora na potrebe lokalne zajednice uslijed kriznih situacija.

Cilj završne konferencije projekta je predstaviti rezultate postignute kroz inicijativu mitigacijskog modela u provedbi aktivnosti prilagođenih lokalnim problemima u kriznim situacijama. Konferencija će omogućiti Prijavitelju i Partnerima da podijele svoja iskustva i nauče jedni od drugih kako bi se dalje razvijali kao organizacije civilnog društva aktivne u lokalnoj zajednici. Također, konferencija će pružiti priliku za širenje svijesti o važnosti lokalne inicijative u rješavanju kriznih situacija te potaknuti druge organizacije da se uključe u slične aktivnosti. Kroz konferenciju, cilj je podržati održivost inicijative mitigacijskog modela te osigurati kontinuiranu podršku lokalnoj zajednici.

Bilo bi nam iznimno zadovoljstvo kada biste nam se pridružili i svojim sudjelovanjem obogatili našu konferenciju. Stoga Vas ljubazno molimo da do 11. travnja 2023. potvrdite svoj dolazak putem OBRASCA ZA PRIJAVU.

Za sva dodatna pitanja i informacije budite nas slobodni kontaktirati putem e-pošte: info@czposijek.hr ili na telefon 031 283 970

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice