Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Radionica i okrugli stol: Jačanje kompetencija osoba s invaliditetom za tržište rada – prilike i mogućnosti

Centar za poduzetništvo provodi projekt pod nazivom: „Jačanje kompetencija osoba invaliditetom za tržište rada” koji je sufinanciran od strane Osječko-baranjske županije iz programa za financiranje programa i projekata osposobljavanja osoba s invaliditetom s područja Osječko-baranjske županije za tržište rada  u 2020/ 2021. godini. Svrha projekta je osnaživanje ciljne skupine na području Osječko-baranjske županije s ciljem poticanja i stvaranja boljih mogućnosti njihovog zapošljavanja te boljih uvjeta za njihovu ekonomsku neovisnost i samostalnost, te im pružiti znanja i poboljšati vještine kojima mogu prokativno pristupiti potencijalnim poslodavcima te istima istaknuti svoja znanja, vještine i sposobnosti za određeno radno mjesto. Također ih želimo informirati o mogućnosti pokretanja vlastitog poslovanja u svrhu ekonomske neovisnosti, a samim time poticati razvoj poduzetništva.

Kako bi ostvarili svrhu i cilj projekta Centar za poduzetništvo, u suradnji sa  Uredom Pravobraniteljice za osobe s invaliditetom Područnim uredom Osijek i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim  uredom Osijek organizira RADIONICU I OKRUGLI STOL pod nazivom: „Jačanje kompetencija osoba s invaliditetom za tržište rada – prilike i mogućnosti“ koja će se održati u utorak 05.listopada 2021. godine u terminu od 10:00 do 13:00 sati u prostorijama Centra za poduzetništvo; na adresi: J.J. Strossmayera 341, 31 000 Osijek, BIOS u konferencijskoj dvorani B (siva zgrada ; prvi kat).

Ovima putem Vas pozivamo da se prijavite na navedeno događanje najkasnije do 04. listopada do 12:00 sati putem ovog OBRASCA ZA PRIJAVU.

Uzevši u obzir  broj raspoloživih mjesta i obvezu pridržavanja svih epidemioloških mjera zbog COVID-19 koje su propisane, svi prijavljeni sudionici će dobiti potvrdu rezervacije mjesta na adresu e-pošte koju navedu u prijavi.

Za sve dodatne upite i informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na: info@czposijek.hr  ili putem telefona: 031 / 283 970

Radujemo se Vašem dolasku i zahvaljujemo Vam se.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice