Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Poziv na konferenciju: Poslovanje u doba korone

Međunarodni centar za poduzetničke studije (ICES), Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (CEPOR) i Ekonomski fakultet u Osijeku

pozivaju Vas na on-line konferenciju

Poslovanje u doba korone

S obzirom na situaciju, uzrokovanu pandemijom COVIDa-19, prisiljeni smo promijeniti ustaljene navike i ponašanje, prilagoditi se i preživjeti. Ovo se odnosi na sve nas, ali posebno na poduzetnike, koji su preko noći dovedeni u poziciju zatvaranja firmi, te prebacivanja (ukoliko je to moguće) dijela djelatnosti u virtualni svijet (on-line­), kako bi osigurali barem neki prihod, potreban za opstanak firme. Mjere pomoći, koje je donijela Vlada Republike Hrvatske važne su i dobre, ali i uz njih, poduzetnici moraju pronaći načine kako se nositi s mnogim novim problemima. Nekima je možda ova situacija i pogodovala, pa se moraju nositi s povećanom potražnjom za svojim uslugama, te se organizirati u skladu s novim mjerama zaštite djelatnika i sprečavanja pojave i širenja zaraze.

U temu konferencije uvest će nas naš poznati ekonomski analitičar, a i sam poduzetnik, vlasnik poduzeća Arhivanalitika, gospodin Velimir Šonje, koji će održati uvodno izlaganje na temu Koronaekonomika: kratki, srednji, dugi rok.

Nakon njega, u panel diskusiji, šest poduzetnika iz različitih gospodarskih grana, pričat će o svom iskustvu i odgovoru na pitanje: Kako izgleda poslovanje u doba korone u njihovim firmama – što ih je ova sitaucija naučila, kako su odgovorili na izazove opstanka i vide li svjetlo na kraju tunela?

U panelu će sudjelovati: Maja Diklić Dačić (Studio Eccentric Osijek – centar za dijagnostiku, terapiju i trening), Goran Đanić (Đanić obrt Podgorač – obrt za tradicionalnu proizvodnju i poljoprivredu), Ferdo Kraljević (Ferivi Co. Osijek – trgovina sportskom opremom), Ivan Matejašić (Spin informatika Osijek – informatička tvrtka), Sabina Škrtić (Enna grupa Vukovar – distribucija i opskrba plinom) i Gordan Šestić (Intuit Osijek – ugostiteljstvo).

Konferenciju i panel će moderirati Katarina Horvat, vlasnica Agencije za odnose s javnošću i marketing – HORKA komunikacije.

S obzirom da je poznato da poduzetnici najbolje uče jedni od drugiih, pozivamo vas da nam se pridružite i aktivno sudjelujete u konferenciji.

Konferencija će se održati u četvrtak, 23. travnja 2020. od 13.00 do 15.00 sati putem aplikacije Zoom. Na konferenciju ulazite putem linka, kojij ćete dobiti na dan konferencije, na mail iz vaše prijave na konferenciju.

Prijaviti se možete do srijede 22. travnja 2020. putem OBRASCA ZA PRIJAVU

Veselimo se vašem dolasku!

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice