Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

POZIV NA EDUKACIJU: Osnove pisanja sadržaja za društvene mreže i web

Sami pišete sadržaj za društvene mreže svog obrta ili svoje tvrtke? Ili želite to sami raditi?

Niste sigurni ide li vam? Ili mislite da vam ne ide? Muku mučite s idejama o čemu pisati? Teško vam je smisliti onu prvu rečenicu? Ili možda zadnju?

Ako ste do sada nekoliko puta klimnuli glavom, onda je edukacija “Osnove pisanja sadržaja za društvene mreže i web”, koju organiziramo, upravo za vas.

Centar za poduzetništvo povodom obilježavanja 25 godina podrške poduzetnicima organizira edukaciju „Osnove pisanja sadržaja za društvene mreže i web“ za sve poduzetnike.

Pisanje je vještina, kao i svaka druga. I može se naučiti. Talent definitivno pomaže. Nećemo se lagati da ne pomaže. Da nešto napišete brže i originalnije. Ali. Nije sve u talentu. Svatko, tko ima volje, spreman je odvojiti malo vremena i uložiti malo truda, može, uz primjenu određenih smjernice i “trikova”, naučiti napisati dobar sadržaj. Dobar za vas. Vaše poslovanje, odnosno vaše klijente ili kupce.

Smjernice i “trikove” te vjetar u leđa i ono “zašto” je dobro da sami pišete za svoje društvene mreže i web dat će vam Sonja Nedić, predavačica ove edukacije. Intelekt iza obrta IntelektOS i njegova vlasnica. Content writerica, kako bi se to reklo u duhu hrvatskog jezika, kojoj je pisanje posao jednako kao i terapija. Magistra medijske kulture. Osječanka baranjsko-dalmatinskog genetičkog koda. Talent joj je baranjski, vickastost joj je dalmatinska. Skoro 32-godišnjakinja. Putoholičarka. Knjiški moljac. Čajoljubiteljica. Obožavateljica pravljenja kolača, a još više jedenja istih.

Ostale (ne)bitne informacije o Sonji možete saznati na njenom webu: http://intelektos.hr/.

Radionica će se održati u četvrtak, 12.05.2022. godine, s početkom u 13 sati, u prostorijama Centra za poduzetništvo, na adresi J. J. Strossmayera 341, 31 000 Osijek (narančasta zgrada, prizemlje, konferencijska dvorana A).

Zbog ograničenog broja mjesta, sudjelovanje na edukaciji je moguće isključivo uz obveznu prethodnu prijavu putem ovog OBRASCA ZA PRIJAVU

Prijave se zaprimaju do 11.05.2022. godine do 12:00 sati.

Sudjelovanje za sve zainteresirane je u potpunosti besplatno.

Za sva dodatna pitanja i informacije, slobodno nas kontaktirajte putem telefona: 031 283 970 ili putem e-pošte: info©czposijek.hr

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice