Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Potpora za pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja – OBŽ 2021.

Osječko-baranjska županija otvorila je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora za pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja na području Osječko-baranjske županije u 2021. godini.

Predmet ovog Javnog poziva je podnošenje prijave za dodjelu nepovratnih financijskih sredstava iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2021. godinu za pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja na području Osječko-baranjske županije u 2021. godini.

Potpora za pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja (nastavno: potpora) dodjeljuje se za ulaganja u pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja s ciljem podizanja razine kvalitete, produktivnosti ili konkurentnosti, održavanje ili povećanje razine zapošljavanja odnosno ostvarenje drugih ciljeva utvrđenih Županijskom razvojnom strategijom ili Programom poticanja poduzetništva, a osobito za:

  • ulaganja u razvoj proizvoda i usluga i modernizaciju procesa,
  • kupovinu, izgradnju i opremanje poslovnog prostora,
  • uvođenje sustava upravljanja kvalitetom, normi i znakova kvalitete,
  • stručno osposobljavanje i obrazovanje,
  • marketinške aktivnosti.

Potpora iznosi do 50% opravdanih troškova izvršenog ulaganja, a najviše do iznosa od 50.000,00 kuna za korisnike potpore čija je pretežita djelatnost i izvršeno ulaganje u prerađivačku industriju, odnosno do 25% opravdanih troškova izvršenog ulaganja, a najviše do iznosa od 25.000,00 kuna za korisnike potpore čija je pretežita djelatnost i izvršeno ulaganje u ostale djelatnosti osim djelatnosti poljoprivrede, šumarstva, ribarstva i turizmu.

Potpuni tekst Javnog poziva kao i uvjete te potrebnu dokumentaciju možete pronaći na službenim stranicama Osječko-baranjske županije.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice