Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Potpora za pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima – natječaj podmjere 6.2 Programa ruralnog razvoja

Ako imate registrirano poljoprivredno gospodarstvo najmanje godinu dana i ekonomsku veličinu najmanje 1.000 EUR prema potvrdi Savjetodavne služba, a razmišljate o proširenju svoje djelatnosti tako da uvedete novu nepoljoprivrednu djelatnost, svakako pročitajte kako možete osigurati 375.575 kuna potpore iz Programa ruralnog razvoja.

To mogu biti ulaganja u preradu i/ili marketinga i/ili izravne prodaje proizvoda, sektor pružanja usluga u ruralnim područjima (usluge u poljoprivrednim, šumarskim i veterinarskim djelatnostima, društvenim djelatnostima, intelektualne usluge), turizam, tradicijske i umjetničke obrte.

Prihvatljive su aktivnosti nabava roba, radova i usluga potrebnih za uspostavu djelatnosti kao što su građenje, rekonstrukcija i/ili opremanje objekata, troškovi kupnje zemljišta/objekata, nabava strojeva, opreme, vozila ili plovila, nabava kratkotrajne imovine, licenci ili patenata i slično, aktivnosti vezane uz edukacije, sudjelovanje na sajmovima te promotivne aktivnosti vezane uz projekt, kao i aktivnosti pripreme projektne dokumentacije.

Natječaj je otvoren za prijave od 12.03. do 23.04.2018., a više o tome kome je natječaj namijenjen, za koja ulaganja i uz koje uvjete pročitajte OVDJE.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice