Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Poduzetništvo iz druge prilike: platforma za uspjeh

Za poduzetnike koji su u krizi ili su suočeni s gospodarskim poteškoćama od presudnog je značaja osigurati mogućnosti i alate spašavanja i revitalizacije koji će u njihovoj zemlji biti dostupni. Na projektu te danas vrlo aktualne tematike ovih dana radimo mi, konzultanti osječkog Centra za poduzetništvo.

Ovaj alat kao rezultat napornog rada i uskre surdadnje s poduzeticima uključuje informacije o mjerama spašavanja i revitalizacije koje su usmjerene na poštene neuspjele poduzetnike, a to primarno uključuje usluge poslovnog razvoja i podrške za financijski ugrožena poduzeća, mjere obuke dostupne financijski ugroženim tvrtkama i početnicima te usluge financijske podrške dostupne za restrukturiranje poduzeća. Prikupljanje informacija o ovim dimenzijama ne omogućuje tvrtkama samo da identificiraju mogućnosti spašavanja i revitalizacije, već također pruža kreatorima politika da se upoznaju sa različitim mogućnostima koje su dostupne u drugim zemljama dunavske regije.

Da bi se podržali poduzetnici iz druge prilike kao i donositelji politika s sveobuhvatnim pregledom postojećih mjera u njihovim matičnim zemljama, ali onih na transnacionalnoj razini, kao rješenje je izgrađen svojevrstan bazen znanja (stručnjaka) koji predstavlja rezultat analize za područje dunavske regije provedene tijekom projekta DanubeChance2.0. U kombinaciji s dobrim praksama prikupljenim u projektu Danube Chance 2.0 nudi korisno sredstvo i za poduzetnike i za donositelje politika. Rezultat se sastoji od skupa studija dobrih praksi iz dunavske regije kao i široke lepeze već postojećih mogućnosti spašavanja i revitalizacije.

Ova inicijativa Centra za poduzetništvo ima za cilj ne samo izravno podržavati poduzetnike iz druge prilike u procjeni njihovih potencijala za ponovni ulazak u poslovanje i na tržište, već također žele istaknuti postojeće mogućnosti revitalizacije i spašavanja poduzeća za one u poteškoćama. Stoga ovaj alat okuplja sve mjere za spašavanje i revitalizaciju koje su partneri identificirali kao dostupne poduzećima s teškoćama u zemljama podunavske regije.

Ako ste poduzetnik iz druge prilike, ponovno pokrećete poslovanje i želite stručnu pomoć kako bi osigurali izniman uspjeh novog pothvata, slobodno nam se javite i učinite pravi korak za budućnost vašeg poslovanja.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice