Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Podrška razvoju organizacija civilnog društva i neprofitnog sektora

U okviru projekta Za jedno – ZAJEDNO“ u sklopu provedbe aktivnosti društvenog programa Cjeloživotno učenje i poduzetništvo u razdoblju od 01.07.2021. do 02.12.2021. godine Centar za poduzetništvo kao projektni partner  održao je  niz edukativnih aktivnosti s ciljem prijenosa znanja i iskustava, te jačanja kapaciteta civilnog sektora, te mladih osoba, učenika i studenata  s područja Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije. Tim i vanjski suradnici CZP održali su u naprijed navedenom razdoblju ukupno 8 različitih edukacija i radionica  od kojih izdvajamo slijedeće teme: „Motivirani za uspjeh“ , „ Financijska  pismenost“ , „Socijalno poduzetništvo“, „Započnite vlastiti posao“, „Razrada projektnih ideja i projektna prijava“  i Upravljanje organizacijama civilnog društva te financijsko poslovanje i vođenje Udruga. Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima i polaznicima koji su sudjelovali na navedenim edukativnim aktivnostima te nositelju projekta Mirovnoj grupi mladih Dunav iz Vukovara  i svim projektnim partnerima, te se radujemo budućim aktivnostima u projektu koje nas očekuju i u 2022. godini.

O projektu:

Projekt „Za jedno – ZAJEDNO“ UP.04.2.1.07.0063  ima za cilj povećati iskorištenost javnih prostora za društveni život u lokalnoj zajednici kroz civilno-javno partnerstvo i međusektorsku suradnju unapređenjem kapaciteta na razini partnerstva te osiguranjem društvenih sadržaja na dobrobit zajednice, osobito u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Projekt uključuje suradnju 11 OCD-a s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, grada Vukovara i Javne ustanove Sportski objekti Vukovar (JU SOV) kako bi se adaptirao, opremio prostor i uspostavio društveni centar u gradu Vukovaru te provedbom devet društvenih programa osnažili kapaciteti na razini partnerstva i na korist zajednice.

Projekt je financiran  sredstvima Europske unija iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014-2020 u okviru poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice,  te sufinanciran iz Državnog proračuna na poziciji Ureda za udruge.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice