Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

“Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja – PARTNER NET II”

Centar za poduzetništvo Osijek, kao partner, započeo je s provedbom aktivnosti projekta Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja – PARTNER NET II u okviru poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.967.509,56 kn, a trajanje je od 14.05.2018. do 13.11.2020. godine.

Nositelj projekta je Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje d.o.o., a partneri su joj Centar za poduzetništvo OsijekHrvatska gospodarska komora – Županijska komora Osijek i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Osijek.

Projektom “Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja – PARTNER NET II” želi se utjecati na jačanje kompetencija nezaposlenih osoba radi povećanja njihove zapošljivosti, stjecanje znanja potrebnih za pokretanje vlastitog poslovnog pothvata i samozapošljavanja te povećanje operativnih kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Osječko-baranjske županije.

Ciljana skupina su nezaposleni pripadnici ranjivih skupina, definirani županijskom strategijom za razvoj ljudskih potencijala – dugotrajno nezaposlene osobepripadnici romske nacionalne manjineosobe s invaliditetomhrvatski braniteljistarije osobe i mladi u socijalno nepovoljnom položaju te učenici srednjih škola.

Tijekom trajanja projekta provodit će se sljedeće aktivnosti za ciljanu skupinu:

 1. Obrazovni programi za osposobljavanje za:
  1. Njegovateljice
  2. Upravljanje projektnim ciklusom za pripremu i razradu projekata
  3. AutoCAD
  4. PHP akademija
  5. PHP i Magento
 2. Edukacija Osnove poduzetništva
 3. Edukacija za poduzetnike početnike – u Osijeku, Belom Manastiru, Našicama, Valpovu, Đakovu i Donjem Miholjcu
 4. Savjetovanje, informiranje i mentoriranje poduzetnika početnika.

Ukoliko želite više informacija o projektnim aktivnostima i želite sudjelovati u projektu, javite se na info@czposijek.hr ili na besplatni broj 0800 345 345.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice