Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

PARTNER NET II – Centar za poduzetništvo održao je zadnje cikluse edukacija za nezaposlene

Tijekom rujna i listopada, Centar za poduzetništvo održao je zadnje cikluse edukacija za poduzetnike početnike u 2020. godini. Edukacije smo proveli u Našicama, Đakovu i Valpovu. Ovim edukacijama završene su planirane aktivnosti Centra za poduzetništvo kao projekt partnera u sklopu projekta Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja – PARTNER NET II.

Edukacije smo usmjerili na stjecanje znanja potrebnih za pokretanje i vođenje vlastitog poslovnog poduhvata, testiranje ideja s kojima su polaznici došli i pomoć u izradi poslovnog plana. Veliki interes sudionika bio je usmjeren na natječaj „Potpora za samozapošljavanje“ Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Kako je Natječaj bio otvoren do 31.10.2020., našim polaznicima smo kroz višednevne cikluse edukacija, mentoriranja i savjetovanja pomogli s prijavom u zadnjem krugu prijavitelja na navedeni natječaj.

U sklopu projekta PARTNER NET II uključili smo 102 osobe kroz edukacije za poduzetnike početnike, 55 osoba prošlo je individualna savjetovanja o pokretanju vlastitog poslovanja, što čini ukupnu broju od 157 nezaposlenih osoba uključenih u projekt. Osim edukacija i savjetovanja, mentorirali smo 150 mikro i malih poduzeća. Zadovoljstvo nam je naglasiti kako od navedenih nezaposlenih osoba koje su prošle edukaciju i savjetovanje, njih preko 100 se prijavilo na natječaj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a oko 30 njih je do sada otvorilo svoj obrt/trgovačko društvo, dok su drugi još u procesu ocjenjivanja.

Iako projekt završava sredinom studenog, polaznicima i dalje nudimo savjetovanje pri pokretanju poduzetničkog pothvata, ali i mentoriranje u prvim mjesecima poslovanja kada je poduzetnicima početnicima podrška najviše potrebna.

Za sva pitanja i informacije u svezi pokretanja vlastitog poslovanja slobodno nam se obratite putem e-pošte na info@czposijek.hr ili na broj telefona 031 283 970

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice