Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Otvorene prijave za interaktivnu edukaciju “Započni vlastiti posao”

Centar za poduzetništvo organizira interaktivnu edukaciju Započni vlastiti posao. Edukacija je namijenjena svima koji razmišljaju o pokretanju poslovnog poduhvata, onima koji imaju poduzetničku ideju, a ne znaju što dalje. Uz praktične alate za razvoj vlastite ideje, polaznici će dobiti i potrebna znanja o izradi poslovnog plana.

Cilj interaktivne edukacije za poduzetnike početnike je stjecanje znanja potrebnih za pokretanje i vođenje vlastitog poslovnog poduhvata te osigurava polaznicima edukacije kvalitetnu podršku koja će biti omogućena korištenjem usluge savjetovanja nakon registracije poslovnog subjekta.

Sudjelovanjem na edukaciji o samozapošljavanju polaznici će dobiti nova znanja, povećati postojeća te svladati vještine koje će im biti neophodne za uspješno vođenje posla. Polaznici će razradom svoje ideje pretvoriti ju u priliku, upoznati se s poslovnim modelima, vrstama pravnih oblika koje mogu registrirati, naučiti što sve čini financijsko poslovanje te što je to marketing i kako biti uspješan u prodaji.

Novi ciklus počinje u ponedjeljak, 05. srpnja 2021. godine u 10 sati u prostorijama Centra za poduzetništvo, J. J. Strossmayera 341, 31000 Osijek. Edukacija traje od 05. do 9. srpnja, od 10 do 14 sati.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno uz obveznu prijavu. Prijaviti se možete klikom na OBRAZAC ZA PRIJAVU

Za više informacija nas možete kontaktirati na info@czposijek.hr

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice