Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Otvorene prijave za besplatnu edukaciju o kriptovalutama i blockchain tehnologiji za nezaposlene osobe

U sklopu projekta PARTNER NET II kojeg provodi Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko baranjske županije u suradnji s partnerima Centar za poduzetništvo Osijek, HGK – Županijska komora Osijek i HZZ Regionalni ured Osijek organizirana je i treća edukacija usmjerena na stjecanja znanja i vještina potrebnih IT sektoru. Edukaciju će provoditi tvrtka Base58 d.o.o. iz Osijeka.

Edukacija Blockchain i kriptovalute u primjeni svojim sadržajem je prilagođena potrebama početnika te je u skladu s tim pripremljen program koji će polaznike edukacije uputiti u sve bitne informacije i trgovanje na financijskim tržištima. Polaznici će također naučiti postupke upravljanja blockchain tehnologijom odnosno kriptovalutama. Edukacija će približit svijet blockchain tehnologije polaznicima te ih na ispravan način pripremiti za korištenje odnosno daljnje samostalno istraživanje kriptovaluta i snalaženje na financijskim tržištima. Po završetku edukacije svaki polaznik imat će dovoljna znanja za kupnju, pohranu i prodaju kriptovaluta, te će znat na koji način doći do korisnih informacija na webu.

Edukaciji mogu prisustvovati:

  • Nezaposleni, mladi do 30 godina, bez obzira na razdoblje nezaposlenosti;
  • Nezaposlene žene, bez obzira na razdoblje nezaposlenosti;
  • Dugotrajno nezaposleni (osobe starije od 30 godina, koje su nezaposlene najmanje 12 mjeseci);
  • Izvanredni studenti (za pristup edukaciji osoba ne smije imati status redovitog studenta)

Početak edukacije predviđen je za 22. rujna, a sama edukacija će trajati pet tjedana. Predavanja će se održavati dva puta tjedno (utorkom i četvrtkom) u poslijepodnevnim satima na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Tijekom edukacije polaznici će izraditi završni rad, a kandidati koji se pokažu posebno uspješnima i pri tome iskažu velik interes za financijska tržišta, blockchain tehnologiju i kriptovalute imati će priliku postati dio tima tvrtke Base 58.

Prijave na edukaciju moguće su do 15. rujna i na mrežnoj stranici izvoditelja edukacije tvrtke Base58.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice