Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Otvoren rujanski ciklus natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama “Naš doprinos zajednici” u 2015. godini

„Slagalica“ – zaklada za razvoj lokalne zajednice sa sjedištem u Osijeku raspisala je danas, 15. rujna 2015. godine, natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama Naš doprinos zajednici.

Na natječaj se mogu prijaviti jednokratne akcije isključivo kroz udruge, zaklade i ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) registrirane u RH u kojima se aktivnosti pokreću od strane same organizacije/institucije ili zainteresirane skupine građana koje djeluju u ili pri toj organizaciji/instituciji.

Visina financijske podrške je do 13.000,00 Kn, a broj podrški koji će se dodijeliti je do 15 podrški.

Rok za prijavu na natječaj je 15. listopada 2015. godine. Riječ je o četrnaestom po redu natječaju za građanske akcije s područja5 županija Slavonije: Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska županija. Sredstva koja će biti dodijeljena kroz ovaj natječaj osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva sukladno “Proširenom Decentraliziranom modelu financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj”.

VIše detalja o natječaju i svu potrebnu dokumentaciju možete pronaći na LINKU

Izvor: Zaklada slagalica, http://www.zaklada-slagalica.hr/

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice