Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Otvoren je natječaj za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije za 2015. godinu.

Osječko-branjska županija je objavila natječaj za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije za 2015. godinu.

Poduzetnička ideja označava zamisao o ponudi konkretnih proizvoda ili usluga u skladu s potrebama kupca, radi stvaranja dobiti.

Sponzori su: Osječko-baranjska županija, Cesting d.o.o. Osijek, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Osijek i Vuka d.d. Osijek.

Za najbolje poduzetničke ideje dodijelit će se 13 novčanih nagrada: –

  • prva nagrada u iznosu od 10.000,00 kuna
  • druga nagrada u iznosu od 7.000,00 kuna
  • treća nagrada u iznosu od 5.000,00 kuna i
  • deset nagrada u iznosu od 2.000,00 kuna

Pravo prijave na natječaj imaju:

  • fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, s prebivalištem na području Osječkobaranjske županije i
  • poduzetnici početnici, tj. obrti, trgovačka društva i zadruge koji nisu registrirani duže od godine dana na dan objave natječaja, a imaju sjedište na području Osječko-baranjske županije.

Prijave se po raspisanom natječaju mogu podnositi najkasnije do 7. prosinca 2015. godine. Obrasci prijave za natječaj i upute za izradu plana razrade poduzetničke ideje mogu se preuzeti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i regionalni razvoj Osječko-baranjske županije ili na web stranici http://www.obz.hr/hr/index.php?tekst=213​ te se isti s propisanom dokumentacijom u privitku predaju u Upravni odjel za gospodarstvo i regionalni razvoj Osječko-baranjske županije, Osijek, Stjepana Radića 4.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice