Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Otkrijte put do brzog i efikasnog rješavanja konflikata u poslovanju

Ekonomski fakultet u Osijeku – Međunarodni centar za poduzetničke studije (ICES) i Pravno-ekonomska klinika u suradnji s Hrvatskom udrugom za medijaciju, Centrom za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (CEPOR), Hrvatskom udrugom poslodavaca i Centrom za poduzetništvo u sklopu kolegija Transfer poslovanja u malim i srednjim poduzećima i kolegija Poduzetničke vještine organizira predavanje na temu:  

OTKRIJTE PUT DO BRZOG I EFIKASNOG RJEŠAVANJA KONFLIKATA  U POSLOVANJU  

Ekonomski fakultet u Osijeku, dvorana 2

ponedjeljak, 8.11.2021. od 15:00 do 16:30 sati  

dr.sc. Srđan Šimac

predsjednik Hrvatske udruge za medijaciju

sudac Visokog trgovačkog suda RH    

         

Uspjeh u poslovanju ovisi o sposobnosti ranog i mirnog rješavanja konflikata.   

Na predavanju će biti govora o tome zašto dolazi do konflikata među ljudima, kako ih prevenirati, te zašto je medijacija zdravija alternativa u odnosu na sudske procese.  

Tijekom predavanja bit će prikazan slučaj iz prakse o primjeni medijacije prilikom prijenosa poslovanja obiteljskog poduzeća na mlađe generacije.   

Predavanje će se održati uz pridržavanje epidemioloških mjera. Broj sudionika na predavanju je ograničen.

Prijave za predavanje zaprimaju se putem ovog  OBRASCA ZA PRIJAVU.  

Dr. sc. Srđan Šimac pionir je medijacije u Hrvatskoj. Medijator je od 2003., trener medijatora od 2006. Autor  je brojnih medijacijskih članaka i disertacije – “Mirenje kao generator promjena u pravnom sustavu i pravnoj profesiji”.  Sudjelovao je kao medijator u preko 400 medijacija, pretežno u gospodarskim sporovima.Član je više uglednih međunarodnih medijacijskih organizacija.  Na brojnim je domaćim, te i na inozemnim medijacijskim listama u Washingtonu, Londonu, Beču, Rimu, Moskvi i Beogradu.   Riješio je veliki broj sudskih sporova i pomogao velikom broju osoba i organizacija riješiti njihove osobne i poslovne konflikte i sporove. Nositelj je CEDR Award 2012 winner for ADR and Civil Justice Innovation, priznanja HUM-a za razvoj mirenja u Hrvatskoj 2013., te priznanja Društva mediatorjev   Slovenije 2016.  

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice