Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

OMOGUĆENO I ONLINE SUDJELOVANJE: Osnove pisanja sadržaja za društvene mreže i web

Sami pišete sadržaj za društvene mreže svog obrta ili svoje tvrtke? Ili želite to sami raditi?

Niste sigurni ide li vam? Ili mislite da vam ne ide? Muku mučite s idejama o čemu pisati? Teško vam je smisliti onu prvu rečenicu? Ili možda zadnju?

Ako ste do sada nekoliko puta klimnuli glavom, onda je edukacija “Osnove pisanja sadržaja za društvene mreže i web”, koju organiziramo, upravo za vas.

Centar za poduzetništvo povodom obilježavanja 25 godina podrške poduzetnicima organizira edukaciju „Osnove pisanja sadržaja za društvene mreže i web“ za sve poduzetnike.

Pisanje je vještina, kao i svaka druga. I može se naučiti. Talent definitivno pomaže. Nećemo se lagati da ne pomaže. Da nešto napišete brže i originalnije. Ali. Nije sve u talentu. Svatko, tko ima volje, spreman je odvojiti malo vremena i uložiti malo truda, može, uz primjenu određenih smjernice i “trikova”, naučiti napisati dobar sadržaj. Dobar za vas. Vaše poslovanje, odnosno vaše klijente ili kupce.

Smjernice i “trikove” te vjetar u leđa i ono “zašto” je dobro da sami pišete za svoje društvene mreže i web dat će vam Sonja Nedić, predavačica ove edukacije. Intelekt iza obrta IntelektOS i njegova vlasnica. Content writerica, kako bi se to reklo u duhu hrvatskog jezika, kojoj je pisanje posao jednako kao i terapija. Magistra medijske kulture. Osječanka baranjsko-dalmatinskog genetičkog koda. Talent joj je baranjski, vickastost joj je dalmatinska. Skoro 32-godišnjakinja. Putoholičarka. Knjiški moljac. Čajoljubiteljica. Obožavateljica pravljenja kolača, a još više jedenja istih.

Ostale (ne)bitne informacije o Sonji možete saznati na njenom webu: http://intelektos.hr/.

Radionica će se održati u četvrtak, 12.05.2022. godine, s početkom u 13 sati, u prostorijama Centra za poduzetništvo, na adresi J. J. Strossmayera 341, 31 000 Osijek (narančasta zgrada, prizemlje, konferencijska dvorana A) 🆕 I ONLINE PUTEM ZOOM PLATFORME

Zbog ograničenog broja mjesta u dvorani i online, sudjelovanje na edukaciji je moguće isključivo uz obveznu prethodnu prijavu putem ovog OBRASCA ZA PRIJAVU

Prijave se zaprimaju do 11.05.2022. godine do 12:00 sati. 🆕 Svi ONLINE sudionici će na dan edukacije dobiti poveznicu na adresu e-pošte koju navedu u obrascu za prijavu.

Sudjelovanje za sve zainteresirane je u potpunosti besplatno.

Za sva dodatna pitanja i informacije, slobodno nas kontaktirajte putem telefona: 031 283 970 ili putem e-pošte: info©czposijek.hr

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice