Održana javna tribina za mlade u Našicama

U okviru projekta „Informiranjem i osnaživanjem do aktivnih građana“ čiji je nositelj Centar za poduzetništvo Osijek, a partneri su CLIP Centar za lokalne inicijative i poduzetništvo i Europski dom Vukovar, održana je javna tribina za mlade pod nazivom „Buđenje mladih“ u Našicama.

Na javnoj tribini sudjelovali su mladi s područja grada Našica i okolnih mjesta. Na tribini su iznijeli svoja razmišljanja, probleme koji ih muče, što smatraju da treba popraviti i na koji način oni mogu biti pokretači te promjene.

Budući da volonterstvo, odnosno volonterski angažman predstavlja najneposredniji način djelovanja u zajednici, sudionicima tribine prezentirane su aktivnosti Lokalnog volonterskog centra Našice i mogućnosti kako se aktivirati kao volonter u zajednici. Sudionici su izrazili svoje zadovoljstvo sudjelovanjem te istaknuli potrebu za organizacijom i održavanjem sličnih događanja.

Projekt je financiran od strane Ministarstva vanjskih i europskih poslova u okviru Natječaja za prijavu projekta iz područja Informiranja o EU u svrhu ostvarenja financijske potpore u 2017. godini.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice