Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Održan kickoff seminar – PROGRAM MENTORIRANJA

Centar za poduzetništvo je 17.06.2021. godine održao kickoff seminar koji predstavlja svojevrstan networking event. Na seminaru je osječkim poduzetnicima predstavljen program poslovnog mentoriranja i svih prilika koje poduzetnici mogu iskoristiti u sklopu programa.

Na kickoff seminaru osim poduzetnika, sudjelovali su i poduzetničke potporne institucije koje su popratile program s ciljem daljnjeg širenja i razvijanja novih usluga za poduzetnike, a sam seminar je podržao i Grad Osijek.

Koristeći svoje bogato iskustvo u radu s poduzetnicima, stručna i suvremena znanja i specifične poslovne vještine ovim programom se svim poduzetnicima nudi pomoć i podrška u realizaciji njihovih planova i postizanju svih zadanih ciljeva. Osnovno načelo programa mentoriranja i podrške je visoka kvaliteta stručnosti, visoka profesionalna etika i dosljedno poštivanje povjerljivosti svih podataka.

Program mentoriranja je usmjeren na mikro i male poduzetnike koji:

  • žele unaprijediti i/ili proširiti svoje poslovanje
  • su se našli u poteškoćama
  • su osjetili negativne posljedice pandemije COVID-19
  • žele ponovno pokrenuti poslovanje
  • žele pokrenuti novo poslovanje

Centar za poduzetništvo pružit će usluge mentoriranja u razdoblju od 12.07.2021. do 27.08.2021. godine a za poduzetnike je u potpunosti BESPLATAN.

Više o programu mentoriranja i prijavi možete pronaći OVDJE

Sva pitanja i informacije vezane uz program mentoriranja možete dobiti pozivom na broj telefona 031 / 283 970 ili putem e-pošte: ivan.papic@czposijek.hr

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice