Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Od poduzetnika početnika do uspješnog poslovanja

U svrhu umrežavanja poduzetničkih potpornih institucija Centar za poduzetništvo, Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac i Poduzetničko razvojni centar Općine Erdut organizirali su događanje pod nazivom „Od poduzetnika početnika do uspješnog poslovanja“ koje se održalo 08.03.2021. godine u Antunovcu. Na događanju sudjelovali su poduzetnici koji su imali priliku upoznati se sa radom navedenih poduzetničkih potpornih institucija, dobiti konkretne informacije o tome koji pravni oblik poslovanja odabrati i što je potrebno za uspješno poslovanje.

U sklopu događanja bio je predstavljen primjer dobre prakse, odnosno projekt „DANUBE CHANCE 2.0“. Uz osnovne informacije o projektu, sudionicima događanja predstavljena je Strategija za implementaciju politika druge poduzetničke prilike i metodologija programa mentoriranja koju provodi Centar za poduzetništvo. Program mentoriranja započeo je objavom Javnog poziva za sve zainteresirane mikro i male poduzetnike koji su se pronašli u teškoj situaciji, žele ponovno pokrenuti poslovanje ili unaprijediti/proširiti isto. Nakon isteka javnog poziva slijedio je proces odabira poduzetnika za sudjelovanje u navedenom programu koji su imali priliku, uz podršku internih i eksternih stručnjaka Centra za poduzetništvo, razviti svoje poslovne modele, analizirati potencijalne alternativne izvore financiranja, postaviti ciljeve, izraditi marketinške strategije i ostalo. Naposljetku predstavljene su buduće aktivnosti projekta i rezultati u kojima je vidljivo kako su uspješno implementirani programi mentoriranja što je u konačnici rezultiralo uspjehom odabranih poduzetnika sudionika i ostvarivanju njihovih zadanih ciljeva.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice