Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Objavljen je prvi poziv na podnošenje projektnih prijedloga INTERREG V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.

Prvi poziv na podnošenje projektnih prijedloga (eng. Call for Proposals) INTERREG V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. objavili su danas Ured Premijera Mađarske kao Upravljačko tijelo Programa te Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske kao Nacionalno tijelo u Programu. Indikativni iznos prvog Poziva je 26,53 milijuna eura, raspoloživih u okviru tri prioriteta (2. prioritet: Prihvatljivo korištenje prirodnih i kulturnih dobara, 3. prioritet: Suradnja i 4. prioritet: Obrazovanje). Prvi poziv otvoren je do 31. svibnja 2016., u 17 h (po srednjoeuropskom vremenu), a što je i isključivi rok za dostavu projektnih prijedloga.

Za detaljan opis Poziva, uključujući i prihvatljivo područje, pravila prihvatljivosti te dostave projekata, kao i informacije o procesu odabira, molimo Vas konzultirajte Upute za podnositelje projektnih prijedloga (eng. Guidelines for Applicants), koje možete pronaći ovdje. Na istoj stranici http://www.huhr-cbc.com/en/list-of-call-for-proposals službenih mrežnih stranica Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. možete preuzeti dokumente za prijavu projekta, s prijavnim obrascem (eng. Application form) te ostalim relevantnim dokumentima.

Tijekom Prvog poziva na podnošenje projektnih prijedloga, Zajedničko tajništvo (ZT/JS) i ZT/JS Kontakt točke organizirat će Informativne dane u sedam pograničnih županija programski prihvatljivog područja. Točni datumi i mjesta održavanja bit će uskoro objavljeni na: http://www.huhr-cbc.com i http://www.huhr-cbc.com/hr/popis-poziva-na-podnosenje-projektnih-prijedloga. Jezik Prvog poziva na podnošenje projektnih prijedloga je engleski, ujedno i službeni radni jezik Programa.

Izvor: http://www.huhr-cbc.com/hr/

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice