Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Objavljen je natječaj OECD-a i Ministarstva gospodarstva za DRUŠTVENE INOVACIJE

Natječaj Društvene inovacije je prilika za institucije da pretvore ideje u društveno inovativne proizvode ili usluge u suradnji s drugim institucijama, a uz pomoć najviše razine OECD-a. Natječaj Društvene inovacije organizira OECD u partnerstvu s Ministarstvom gospodarstva (organizator natječaja).

Kao voditelji projekta mogu se prijaviti niže navedene kategorije organizacija registrirane u Republici Hrvatskoj prema važećim zakonskim propisima:

  • Državne institucije (kao što su škole, bolnice ili ostale institucije središnje i lokalne države)
  • Znanstveno-istraživačke institucije/istraživački timovi/pojedinačni istraživači
  • Poduzeća (mala, srednja, velika poduzeća)
  • Organizacije civilnog društva (uključujući sve tipove kao što su udruženja, fondacije, neprofitne organizacije, zadruge)

Na projektu se kao projektni partneri mogu uključiti svi osnovani u Hrvatskoj ili su rezidenti u Hrvatskoj (pojedinci, organizacije, skupine). Dodatno će se bodovati kvaliteta i raznolikost partnerstva.

Sve potrebne informacije kao što su prijavni obrazac, vodič za prijavu itd., nalaze se na poveznici: http://www.oecd.org/investmentcompact/social-innovation-competition-in-croatia.htm

Preliminarne prijave šalju se do 15. rujna 2015. godine. Za daljnje unaprjeđenje projektnog prijedloga ili pronalaženje pravog projektnog partnera možete zatražiti podršku OECD-a.
Konačni rok za prijavu konačnih prijava je 30. studenog 2015. godine.
Sudionici u natjecanju dobit će savjete i tehničku pomoć od OECD-a u razvoju i kasnijoj realizaciji društveno inovativne ideje. Pobjednici natječaja dobit će podršku i u pokretanju projekta na tržištu društvenih inovacija u Hrvatskoj.

Pobjednici će dobiti nagrade u protuvrijednosti:
Prva nagrada: 5.000 eura
Druga nagrada: 2.500 eura
Treća nagrada: 1.500 eura.

Više o natječaju možete pronaci na www.minpo.hr/default.aspx?id=6258
Kontakti za pitanja i obavijesti:
OECD: Max Bulakovskiy, Max.BULAKOVSKIY@oecd.org
Ministarstvo gospodarstva: Goran Basarac, Goran.Basarac@mingo.hr

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice